Cabinete Stomatologice Galati 800552 | Lista Medici Dentisti

Ati cautat cabinet stomatologic in Galati 800552. Vezi lista cabinete autorizate cu detalii despre programari, servicii oferite si preturi. Alege un Stomatolog local de pe Local Trust, in Galati 800552 ✓ Stomatolog de urgenţă. ✓ Implanturi dentare. ✓ Igienişti. ✓ Deschis în zilele lucrătoare şi sâmbăta.

Informatii Cabinete Stomatologice Dentare in Galati Informatii Cabinete Stomatologice Dentare in Galati

Informatiile vor fi actualizate periodic de editorii LocalTrust. Daca detii un cabinet stomatologic in Galati si vrei sa fie listat in aceasta categorie te rugam sa ne contactezi prin intermediul formularului de contact.

Stomatologie in Galati 800552

Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale. Formațiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar. Numele provine de la stoma (gură) și logos (știință). Sursa

Medici Dentisti Galati 800552

Alege in functie de nevoile tale cei mai buni medici care ofera servicii si tratamente stomatologice in Galati 800552.

Tratament Dentar in Galati 800552

Cabinetele stomatologice din Galati 800552 oferă tratamente de îngrijire dentară de calitate, stomatologie cosmetică, fațete, implanturi dentare și stomatologie generală.

De ce sa cauti Stomatolog in Galati 800552 pe LocalTrust?

Principalul motiv ar fi nevoia ta de a merge la un stomatolog in Galati 800552. Al doilea motiv ar fi diversitatea de cabinete cu profesionisti prezenti pe LocalTrust. Aici vei gasi dentistul potrivit pentru nevoile tale, deoarece va prezentam o lista cu stomatologi in Galati 800552 nu doar un singur cabinet. Acești profesioniști au primit recenzii pozitive de la clienți pentru programările legate de stomatologie.

Ce servicii ofera un Cabinet Stomatologic in Galati 800552?

Lista cu servicii si tratamente oferite de medicii unui cabinet stomatologic din Galati iti va fi adusa la cunostinta in momentul cand vei intra in legatura directa cu medicul stomatolog sau cand vei ajunge in locatia fizica unde deja te-ai programat.

In general majoritatea cabinetelor ofera urmatoarele servicii: Implantologie, Estetica dentara, Albirea dintilor, Lucrari integral ceramice, Endodontie, Protetica, Parodontologie, Chirurgie OMF, Profilaxie dentara, Ortodontie, Stomatologie generala, Urgente.

Care sunt preturile pentru tratament stomatologic in Galati 800552?

Aceste detalii iti vor fi comunicate in momentul cand vei intra in legatura cu echipa medicului stomatolog, tarifele si pretul difera de la un cabinet la altul in functie de tipul de tratament si nu vor fi afisate pe pagina noastra. Unele cabinete practica preturi reduse pentru a-si fideliza pacientii, altii lucreaza cu Casa LocalTrust va ofera un serviciu gratuit, acela de avea acces la cat mai multe informatii si sfaturi utile despre cabinete stomatologice in Galati 800552. 

Care este programul de lucru la Cabinete Stomatologice in Galati?

Programul de lucru obisnuit afisat de majoritatea cabinetelor stomatologice din Constanta ar fi urmatorul:

Luni - Vineri: h 09-18 Sambata: h 10-15 Duminica: Inchis

Exceptie fac cabinetele care ofera servicii de urgenta, acestea ar putea avea program Non Stop.

Deoarece majoritatea cabinetelor sunt private, manageriate de medicii stomatologi practicanti, programul poate diferi in functie de fiecare unitate in parte.

Ce servicii stomatologice sunt decontate de CAS in Galati

Conform informatiilor publice afisate pe pagina cas exista o lista de servicii medicale decontate de Casa de Sanatate din Galati.

Deoarece informatiile sunt din domenii diverse va lasam sa descoperitii personal toate detaliile de care aveti nevoie.

Site oficial: http://cas.cnas.ro/casct/  

Review-uri: