Pensiunea Folea 6 Camere

Pensiunea Folea este situata in centrul localitatii Rasnov intr-un cadru natural superb 🌄la Munte. Unitatea ofera cazare in 5 camere duble si un studio 2 camere 🛌 6 bai🛀, tv in camera, parcare in curte pt. 5 masini, acces la bucatarie si vesela necesara, sala de mese de 48 mp. (20 locuri )⭐. Locatie potrivita pentru Grupuri sau Familii cu Copii. Rezerva pe LocalTrust.

Contactează Unitatea

Rasnov 40732024954 WhatsApp

Descriere Pensiunea Folea Rasnov

Situata intr-o zona rezidentiala din centrul localitatii Rasnov, pensiunea Folea va ofera 14 locuri de cazare repartizate in 5 camere duble si un apartament de 2 camere.

Informatii Locație Pensiunea Folea

Cum se ajunge la Pensiunea Folea? Turistul trebuie sa soseasca in centrul Rasnovului, Piata Unirii. De aici incepe strada Izvor, pe care se afla pensiunea Folea, la nr. 30, cu firma pe perete.

Camere Pensiunea Folea

Pensiunea Folea va ofera 14 locuri de cazare repartizate in 5 camere duble si un apartament de 2 camere.

Dotari Pensiunea Folea

Dotari : ✔️ parcare in curte pt. 5 masini ✔️ acces la bucatarie si vesela necesara pentru pregatirea hranei ✔️ sala de mese de 48 mp. (20 locuri ) ✔️ Tv in sala de mese ✔️ incalzire centrala pe gaz ✔️ camera cu baie proprie, Tv, Wireless

Obiective turistice in apropriere

Obiective Turistice :
- Cetatea taraneasca din Rasnov, Pestera Valea Cetatii, Castelul Bran la 12 km. Rezervatia de ursi de la Zarnesti -8km., Poiana Brasov la 9 km.
Orasul Brasov cu foarte multe obiective turistice si culturale, ca : Biserica Neagra, Casa Sfatului, Prima Scoala Romaneasca, unde a activat Diaconul Coresi, Biserica Sf. Bartolomeu, Turnul Alb construit sec. XV.

Recenzii Pensiunea Folea

Din recenziile oferite de clientii care au fost cazati la Pensiunea Folea rezulta un scor general de 4,6 ⭐⭐⭐⭐⭐.

Review-uri: