Apartament Melbo Mamaia

Apartament Melbo Mamaia se afla in zona Debarcader ­čĹë pe malul Lacului Siutghiol, vis-a-vis de Aqua Magic. Ofera spre inchiriat un numar de 18 apartamente dotate cu televizor ­čô║ aer conditionat, bucatarie si grup sanitar complet utilat, conexiune la internetÔťö´ŞĆRezerva pe Localtrust.

Detalii Unitate Melba

Blocul Melba ÔşÉÔşÉÔşÉ are in oferta un numar de 18 apartamente cu 1 / 2 si 3 camere avand suprafata de cuprinsa intre 35 si 75mp. Constructia este desfasurata pe 7 nivele la parter fiind scara de acces+locuri de parcare(locuri de parcare se mai regasesc si afara), la etajele 1,2,3,4,5,6 avem cate 3 apartamente pe nivel. Pe tot etajul 7 se desfasoara apartamentul de tip penthouse. De asemenea exista si garsoniere in oferta.

Facilitati Apartament

Fiecare tip de apartament prezentat mai sus este dotat cu 2 televizoare LCD cu ecran plat(in penthouse se regasesc 3 televizoare), aer conditionat, bucatarie si grup sanitar complet utilat, conexiune la internet de tip Wi-fi (gratuita) montata in fiecare apartament, lenjerie, prosoape etc..

Al 19-lea apartament este de tip penthouse cu o suprafata de 275mp, cu 3 camere(2dormitoare+living), sauna, jacuzzi de 4 persoane pe terasa cu hidromasaj, mobila deosebita din lemn natural de stejar, sisteme audio, etc.

Garsoniera are capacitate de 4 persoane Ap cu 2 camere au capacitatea de 4 sau 6 persoane Ap cu 3 camere au capacitatea de 6 persoane
Suplimentar la cerere se poate adauga pat sau patut suplimentar gratuit

Fiecare apartament dispune de vedere la Lacul Siutghiol (cele cu 2 grupuri sanitare dispun si de vedere la statiune)
Imobilul are securitate proprie 24 din 24 de ore prin agenti de paza si alarme antiefractie.
De asemenea, se accepta animalele de companie.

Locuri de servit masa in apropiere

Restaurante Mamaia | Constanta

13 ianuarie 2023