Cazare Campina

Află care sunt cele mai convenabile opțiuni de cazare în Câmpina recomandate de LocalTrust. Lista cu unitățile turistice acreditate în Câmpina. Alege cea mai bună oferta de vacanță la hoteluri și vile listate după preț și clasificare.

Rezervare - Verifică Disponibilitate

Cazare Câmpina. Oferte disponibile la Hoteluri și Pensiuni pe LocalTrust. Vile, Case de Vacanță de închiriat în zona Campinei. Lista unități cazări cu vedere la Munte!

DESCOPERA CELE MAI BUNE OFERTE DIN CAMPINA DISPONIBILE IN VILE SI PENSIUNI TURISTICE. VEZI TOP 10 UNITATI TURISTICE ACREDITATE CARE OFERA CAZARE. ALEGE VILA DE LUX CU VEDERE LA MUNTE. CASE DE VACANTA PARTICULARE PENTRU FAMILII SI GRUPURI APROAPE DE MUNTII BUCEGI. APARTAMENT STUDIO IN REGIM HOTELIER APROAPE DE CENTRUL CAMPINEI. REZERVARI DIRECT LA PROPRIETATI LISTATE PE LOCALTRUST.

AI DE GAND SA ITI PLANIFICI O VACANTA CU FAMILIA SAU PRIETENII IN ORAS SI ESTI IN CAUTAREA UNUI LOC DE CAZARE? EXPERTII NOSTRI TI-AU PREGATIT CATEVA INFORMATII UTILE DESPRE UNITATILE TURISTICE DIN ACEASTA ZONA CARE AR PUTEA SA ITI INDEPLINEASCA CERINTELE PENTRU UN CONCEDIU CAT MAI PLACUT LA MUNTE.

DE CE SA ALEGI CAMPINA?

CAMPINA ESTE UNA DINTRE CELE MAI POPULARE DESTINATII DE VACANTA DIN ZONA VAII PRAHOVEI, FIIND CAUTATA DE TURISTII ROMANI PE TIMP DE VARA PENTRU AERUL CURAT DAR SI IARNA IN PERIOADA SARBATORILOR SI A SEZONULUI DE SCHI DIN APROPIERE. DE ASEMENEA, ACEASTA ESTE RECUNOSCUTA PENTRU VILE SI PENSIUNI DE INCHIRIAT DESPRE CARE POTI AFLA INFORMATII DE PE SITE-URILE TURIST INFO.

INDIFERENT DE UNITATEA PE CARE VREI SA O ALEGI, ITI RECOMANDAM SA TE INFORMEZI BINE, DEOARECE UNELE LOCATII ACCEPTA SI TICHETE DE VACANTA.

OFERTE DE SĂRBĂTORI

ACTUALIZAM CONSTANT INFORMATIILE SI OFERTELE DE LA UNITATILE TURISTICE ACREDITATE.
🏡

Vile de Inchiriat?

Da 4 Locatii❕ Prețuri de la 247 lei/zi/Camera❕
🏨

Pensiuni aproape de Scoala de Politie?

Da 6 Locatii❕ Prețuri de la 253 ron/zi❕
🏊

Cazare cu Piscina?

Da❕ Sunt 2 Unitati Turistice care detin Piscina❕

Camera de Inchiriat?

Da 4 Locatii camere de inchiriat direct la proprietari; Prețuri de la 198 lei/zi de persoana❕
🏠

Case de Vacanță aproape de Centru?

Da❕ Rezervați 9 Unitati în aproape de mare❕
🎫

Tichete de Vacanta?

Da❕ Sunt 5 Unitati Turistice care accepta Tichete de Vacanta❕

Ghid Turist Info

Harta Campina

Review-uri: