Case/Vile de Vanzare Prahova 100485 | Proprietati Imobiliare de Vanzare

🏠 Case de vanzare in Prahova 100485 pe LocalTrust ➡️ Alege top proprietati imobiliare de vanzare direct de la proprietari in Prahova ✔️ Optiuni nelimitate de achizitie case si vile in Prahova direct de la dezvoltatori sau prin agentii partenere ⭐. Solicita Informatii Detaliate despre Proprietati 📱.

Anunturi Imobiliare Prahova 100485

Fie ca doriti sa achizitionati o casa la rosu sau aveti in plan investitia intr-o vila de lux la cheie oferta disponibila pe piata imobiliara din Prahova 100485 va satisface nevoile celui mai exigent si pretentios cumparator. Pe LocalTrust vei gasi sute de anunturi direct de la proprietari, dezvoltatori si agentii imobiliare cu case de vanzare disponibile in Prahova 100485. Proprietatile sunt listate in functie de suprafata construita, numarul de camere, pret sau aleatoriu. Unele proprietati sunt prezentate pe LocalTrust sub forma de anunt gratuit sau puteti opta pentru beneficiile oferite de anuntul Premium.

Case cu Etaj de Vanzare in Prahova 100485

Cele mai cautate anunturi de catre potentialii cumparatori sau investitori sunt pentru Case cu etaj de vanzare in Prahova 100485. In aceasta categorie se regasesc la vanzare case noi cu suprafete cuprinse intre 130 si 180 mp, cu sufragerie, bucatarie, 2 bai si 2 sau 3 dormitoare. Aceste tipuri de locuinte detin peste 60% din vanzarile de case disponibile pe piata imobiliara din Prahova 100485.

Vile cu Mansarda de Vanzare in Prahova 100485

Cu o valoare de piata mult mai ridicata o vila cu mansarda este investitia ideala in piata imobiliara din Prahova 100485. Acest tip de proprietate are o suprafata construita cuprinsa intre 190 si 370 mp, 1 sufragerie, 1 bucatarie, 1 zona dining, 3-4 dormitoare, 2-3 bai. Majoritatea acestor tipuri de locuinte detin garaj propriu dar si un teren in proprietate destul de generos. Oferta de preturi este variata pentru acest tip de proprietate si difera in functie de zona in care este amplasata, suprafata terenului detinut in proprietate, materialele din care este construita si nu in ultimul rand calitatea finisajelor interioare. Acest tip de vila poate fi disponibila la vanzare destul de rar in zona centrala a localitatii Prahova 100485, oferta fiind destul de generoasa in zonele limitrofe sau in cartierele rezidentiale ridicate in ultimii ani de dezvoltatorii imobiliari.

De ce să Cumpăr o Casă în Prahova 100485?

În general cei care iau decizia cumpărării unei proprietăți în Prahova 100485 au că fundament achiziția unei locuințe personale, pentru familie. O altă categorie de cumpărători sunt cei care doresc să facă o achiziție în imobiliare cu scopul de ași investi banii în proprietăți unde valoarea de piață va crește pe viitor.

Care sunt Cele mai Bune Case în Prahova 100485

Cea mai bună casă în Prahova este cea pentru care ai bugetul disponibil pentru a o cumpăra. Casele disponibile la vânzare pe LocalTrust se adresează tuturor categoriilor de cumpărători. Nu în ultimul rând trebuie să ții cont de amplasamentul casei, de tipul de teren pe care este construită, de starea în care se află la momentul vizionării. Revenind la întrebare este o decizie personală pe care va trebui să o luați atunci când cumpărați o casă în Prahova.

Care sunt Prețurile la Case în Prahova?

Aici discuția este mult mai amplă deoarece prețurile la case în Prahova se stabilesc după mai multe criterii.

1. Tipul de Casă ( Casă pe pământ doar cu Parter, Casă cu Etaj, Casă cu 2 sau 3 Etaje, Vila cu Subsol, Demisol, 2 Etaje și Mansardă).

2. Amplasamentul Casei în Prahova ( Central, Periferie, Cartier Rezidențial).

3. Suprafață de terent aflată în proprietate ( În general variază între 500 și 2.500 mp).

4. Utilitățile de care dispune Casa ( Apă, Canalizare, Curent electric, Gaze, Internet, Cablu, etc).

Așadar, după cum am enumerat mai sus sunt peste 15 elemente de luat în considerare atunci când calculezi valoarea de piață a unei case în Prahova, de aceea va lăsăm să negociați personal prețul direct cu proprietarii sau cu dezvoltatorul imobiliar prezenti pe LocalTrust.

Case de vanzare in Prahova pe LocalTrust 🏠 Alege top proprietati imobiliare de vanzare direct de la proprietari in Prahova➡️ Cumpara case, vile de la dezvoltatori 🏙️.

10 octombrie 2022