Case de Vânzare in Lunca Mare

Case de vanzare Lunca Mare. Descopera toate anunturile cu case de vanzare disponibile in Lunca Mare, zona Valea Doftanei, Prahova. Cauta casa potrivita pentru tine si familia ta. Investeste in case cu etaj sau vile cu mansarda cu teren. Cumpara direct de la proprietari sau de la dezvoltatori imobiliari recomandati de LocalTrust.

Caută în apropiere de Lunca Mare

Case de vanzare Lunca Mare. Cumpara casa cu teren cu anunturi de vanzari pe LocalTrust. Contacteaza direct proprietarul, pentru proprietate in Valea Doftanei.

VEZI CELE MAI NOI ANUNTURI CU OFERTE LA CASE DE VANZARE IN LUNCA MARE, PRAHOVA RECOMANDATE DE LOCALTRUST ROMANIA. IN ACEASTA CATEGORIE VEI GASI CASA POTRIVITA PENTRU FAMILIA TA. VANZARI VILE CU SUPRAFETE CUPRINSE INTRE 180 SI 370 MP IN CARTIERE MODERNE SITUATE IN CENTRU DAR SI IN ALTE ZONE ALE LOCALITATII. ANUNTURILE PUBLICATE SUNT PENTRU TOATE TIPURILE DE CASE DE LA CELE DE TIP PARTER PE PAMANT CU 4 CAMERE PANA LA CELE CU ETAJ SAU MANSARDA CU 6-10 CAMERE AVAND SUPRAFETE MARI DE PESTE 430 MP. CAUTA ANUNTURILE CU PROPRIETATI IMOBILIARE PRETABILE PENTRU INVESTITII PE TERMEN LUNG.

Review-uri: