Case de Vânzare in Teșila

Case de vanzare Teșila. Descopera toate anunturile cu case de vanzare disponibile in Teșila, Comuna Valea Doftanei, Prahova. Cauta casa potrivita pentru tine si familia ta. Investeste in case cu etaj sau vile cu mansarda cu teren. Cumpara direct de la proprietari sau de la dezvoltatori imobiliari recomandati de LocalTrust.

Cautâ in apropiere de Teșila

Case de vanzare Teșila. Cumpara casa cu teren cu anunturi de vanzari pe LocalTrust. Contacteaza direct proprietarul, pentru proprietate comuna Valea Doftanei.

VEZI CELE MAI NOI ANUNTURI CU OFERTE LA CASE DE VANZARE IN TESILA RECOMANDATE DE LOCALTRUST, ROMANIA. IN ACEASTA CATEGORIE VEI GASI CASA POTRIVITA PENTRU FAMILIA TA. VANZARI VILE CU SUPRAFETE CUPRINSE INTRE 190 SI 380 MP IN CARTIERE MODERNE SITUATE IN CENTRU DAR SI IN ALTE ZONE ALE LOCALITATII. ANUNTURILE PUBLICATE SUNT PENTRU TOATE TIPURILE DE CASE DE LA CELE DE TIP PARTER PE PAMANT CU 3 CAMERE PANA LA CELE CU ETAJ SAU MANSARDA CU 5-8 CAMERE AVAND SUPRAFETE MARI DE PESTE 450 MP. CAUTA ANUNTURILE CU PROPRIETATI IMOBILIARE PRETABILE PENTRU INVESTITII PE TERMEN LUNG.

Review-uri: