Sephora Lapusneanu Constanta, Descopera gama de Produse si Oferte

Descopera gama diversa de produse disponibile in Magazinul Sephora din Constanta ­čĆČ Afla care sunt ofertele din magazin la parfumuri de marca ­čĽĽ Solicita informatii despre Program. Adresa si indicatii de orientare google maps.ÔşÉ Scrie o recenzie despre Sephora Lapusneanu.

Despre Sephora City Park

Întotdeauna la grani┼úa dintre vis ┼či frumuse┼úe, Sephora este magazinul de produse pentru frumuse┼úe, parfumuri cel mai chic. Dinamism ┼či simplitate, excelen┼ú─â ┼či libertate, educa┼úie ┼či pl─âcere - într-un cuvânt, Sephora.

Descopera Calitatea Sephora

Cu o atitudine întotdeauna deschis─â în ceea ce prive┼čte schimbarea, Sephora nu numai c─â ┼úine pasul, chiar creeaz─â tendin┼úele, prin oferta unic─â de produse cosmetice de marc─â, anima┼úia permanent─â din magazin, l─âsând libertatea de alegere, posibilitatea de a experimenta ┼či încerca. Asistat─â de echipa de consultan┼úi ┼či speciali┼čti în frumuse┼úe, experien┼úa clien┼úilor în magazinele Sephora se transform─â într-o apropiere emo┼úional─â care men┼úine echilibrul unei rela┼úii de încredere ┼či satisfac┼úie. Secretul succesului Sephora ? Pasiunea ┼či entuziasmul puse în slujba frumuse┼úii!

Program Functionare Sephora

Luni - Duminica:  h 10:00 - 22:00 

Adresa Locatie

Blvd Alexandru Lapusneanu 116C, Cod Postal 900419, Constanta, Romania.

Detalii Contact

Telefon: +40 34 173 3012

Pagina Web 

Alege pachet Servicii Localtrust

Harta si Indicatii

Google Maps

Recenzii Sephora Lapusneanu

Daca ati vizitat locatia, adauga recenzie pe Localtrust.ro

2 noiembrie 2022