Strazi Sinaia

Sinaia este un oraș montan frumos situat în județul Prahova, România. Orașul este cunoscut pentru frumusețea sa naturală, castelele sale și obiectivele turistice. Aici sunt câteva informații despre străzile din Sinaia.

Cauta strazi in Sinaia cu LocalTrust. Informații despre străzile cu unitati turistice din statiune care ofera cazare. Sinaia este un oraș montan situat în Prahova

Străzi Principale: Principalele străzi din Sinaia includ Bulevardul Carol I și Bulevardul Carol Davila. Aceste străzi sunt artere importante în oraș și găzduiesc multe dintre hotelurile, restaurantele și magazinele importante.


Strada Mihail Kogălniceanu: Această stradă trece prin centrul orașului și poate fi considerată una dintre arterele principale. Aici puteți găsi diverse magazine, cafenele și restaurante.


Strada Peleșului: Această stradă este numită după celebrul Castel Peleș din Sinaia și duce către intrarea în domeniul regal, unde se află castelul și Castelul Pelișor.


Strada Furnica: Această stradă face legătura între centrul orașului și Valea Prahovei și poate fi utilizată pentru a ajunge la telecabina care duce spre Cota 1400.


Străzi în Zona Rezidențială: Sinaia are, de asemenea, o serie de străzi rezidențiale care duc către zonele de locuințe și vile din oraș.


Străzi în Zona de Pădure: Orașul Sinaia este înconjurat de pădure, iar existența unor trasee și drumuri forestiere oferă oportunități pentru drumeții și plimbări în natură.


Hărți și Indicații: Pentru a naviga pe străzile din Sinaia, puteți folosi hărți online precum Google Maps sau Waze, care vă vor oferi indicații detaliate.


În general, Sinaia este un oraș destul de compact și ușor de explorat pe jos sau cu mașina.

Dacă doriți informații specifice despre adrese sau indicații către anumite locații, vă recomandam să folosiți hărți online google sau să căutați informații pe site-urile turistice oficiale ale orașului.

Review-uri: