Casa Aramis Azuga | 7 Camere

Casa Aramis 🏡 este situata in Azuga, capacitate 14 locuri, dispune de 7 Camere Duble 🛌 5 Bai 🛀. Oaspeții au la dispoziție de o terasa cu spatiu generos, living, biliard, bucătărie, zonă pentru cafea. Rezerva pe localtrust.ro 👉

Descriere Casa Aramis

Indiferent cu cine alegeți să mergeți, aflați că fiecare își va găsi activități pe bunul plac: drumeții prin pădure, trasee montane, plimbări cu mountain bike pe traseele special amenajate sau grătar alături de prieteni la Casa Aramis.
Casa Aramis se închiriază pentru weekend doar integral pentru minim 2 nopți .

Capacitate Cazare

Casa dispune de 7 camere , cu paturi matrimoniale, 5 bai. La etaj 3 camere , 2 camere cu băi proprii (doar cu duş), 2 băi, la parter suită cu 2 camere rustice (separate ) și baie..
Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-6 ani (neîmpliniți) beneficiază de gratuitate dacă sunt cazați în cameră cu doi adulți folosind același pat. Se acceptă maxim 1 loc suplimentar. Pentru 2 copii este necesară rezervarea unei camere separate.

Zona de Relaxare

Aveți la dispoziție un living spaţios, living cu biliard, bucătărie, zonă pentru cafea.

Bucatarie Utilata

Vă puteți prepara masa în regim self catering, aveți la dispoziție bucătărie complet utililată cu veselă și facilități pentru gătit., cuptor cu microunde si  expresor/filtru de cafea,

Terasa cu Gratar

Locatia dispune de o terasa spațioasă, de hamacul de afară, de leagănul agățat în copac și de bunătăți la grătar sau ceaun.

Ciubăr

Cel mai relaxant moment va fi în ciubărul incălzit, amplasat în aer liber. Ciubărul se poate închiria suplimentar ( nu întră în prețul cazării)

Program check-in si check-out

Ora check-in: 15:00

Ora check-out: 11:00

Adresa Casa Aramis

Adresa: Azuga | Zona Turistica: Valea Prahovei

Locuri de luat Masa in apropiere

Adrese Locatii: Azuga | Recomandari Valea Doftanei | Zona: Valea Prahovei

12 noiembrie 2022