Casa Poiana Sasilor Valea Doftanei

Vila Poiana Sașilor 🏡 este situata in Valea Doftanei, capacitate de cazare 22 persoane in 9 camere cu paturi duble/single 🛌, 9 bai🛀. Cabana este ideala pentru familii sau cupluri. Dispune de Terasa, Curte cu Gratar, Tir cu Arcul. Locatia 🌄 are vedere La Munte. Se inchiriaza integral.

Descriere Casa Poiana Sașilor

Casa Poiana Sașilor⭐⭐⭐ este situata in Valea Doftanei la circa 1000 m altitudine, in mijlocul muntilor, Baiului si Ciucas..

Capacitate Vila 9 Camere

Adresându-se şi familiilor cu copii, vila are 22 locuri, amplasate în 22 persoane (7 duble, 2 familiale), incaperi dotate cu Smart TV, internet wifi. Camere cu vedere spre munte si padure, camere spatioase, luminoase si calduroase, suprafata de 19-24 mp, fiecare include Baie proprie.

Camerele sunt situate astfel: 4 la etajul 2 (trei duble si o tripla), 4 la etajul 1 (trei duble si o tripla) si o camera dubla la parter. Toate camerele au tamplarie PVC cu geam tripan si toata casa este foarte bine izolata termic.

Bucatarie Utilata

Bucătăria este deschisă spre living şi are toate dotările necesare ( aragaz, cuptor cu microunde, maşina de spălat vase, frigider, veselă, etc.)

Facilităţi Casa Poiana Sașilor

Casa Poiana Sașilor vă stă la dispoziţie cu:

Posibilitatea de teambuilding, petreceri private, casa are curte mare de 1000 mp, terase mari si generoase de cca 80 mp in jurul casei cu mese, scaune, umbrelute, gratar si altele.

Curte cu Grătar şi Proţap

Cei cărora le place să găteasca vor avea la dispoziţie tradiţionalul gratar, pirostrie si ceaune.

Activităţi Casa Poiana Sașilor

Casa Poiana Sașilor va ofera posibilitatea de a organiza drumetii, fotbal, plimbare cu sania, vanatoare, pescuit, excursii la stana, tir cu arcul.

Informatii Suplimentare

Ora check-In: 14:00

Ora check-out: 11:00

Adresa si Contact Poiana Sasilor

Adresa: Localitatea Traisteni | Comuna: Valea Doftanei | Zona Turistica: Valea Prahovei

Locuri de Luat Masa in Apropiere

Adresa Locatii: Valea Doftanei | Localitatea: Traisteni

Privelistea locatiei Privelistea locatiei
28 decembrie 2022