Popasul Haiducilor

Pensiunea Popasul Haiducilor ÔŤ║ este situata in Sinaia, intr-o zona linistita aproape de natura, poate caza 28 de persoane in 12 camere ­čŤî 12 Bai ­čŤÇ. Locatia este ideala pentru a petrece o Vacanta reusita cu prietenii si familia. ­čĹë Rezerva pe Localltrust.ro

Contacteaz─â Unitatea

Google Maps 40733799209 WhatsApp

Descriere Pensiunea Popasul Haiducilor

Pensiunea se afla la marginea padurii de drumul spre Cota 1400 in vecinatatea Castelelor Pelisor si Peleș in cea mai buna zona turistica, la cateva minute de centrul orasului si de telegondola, altitudine 1000m, avand un confort de 3*, si dispune de 7 camere duble cu pat matrimonial, (optional se poate suplimenta cu un pat de o pers. ) si 4 camere triple, minibar (unele camere) conexiune wireless, balcon, restaurant, living, sala de conferinte, curte cu gratar, terasa, parcare, spatiu de joaca pentru copii.

Capacitate 28 Persoane

Pensiunea dispune de 11 spatii de cazare dispuse in trei corpuri de cladiri , 8 camere duble cu pat matrimonial (optional se poate suplimenta cu un pat de o pers. ) si 4 camere triple. Toate camerele au baie proprie, tv si balcon cu mobilier .

Indicatii Pensiunea Popasul Haiducilor

Din centru se urca spre Cota 1400 pe drumul dintre Parcul Ghica(sens unic si parcare in spic)si Hotel Sinaia, se ajunge la Manastire Sinaia, apoi mai sus la Complexul Peles, apoi drept pe drumul spre Cota 1400 inca 400 m, gasiti indicatoare pe stalpii de curent.

Daca drumul este parcurs pe jos, sunt 10-12 min de centru. Datorita amplasamentului sau, pensiunea ofera posibilitatea de a face drumetii la: Cota 1400 cu telegondola, Rezervatia Sf. Ana, observatorul de la Stana Regala, Manastirea Sinaia. Se simt bine la noi familiile cu copii mici, datorita camerelor spatioase, curte cu loc de joaca, servirea mesei, dar si turistii veniti sa se distreze. Pregatim meniuri speciale pentru copii la cerere.

Parcare privata

Pensiunea a are trei zone de parcare . In total 20 locuri de parcare.

Adresa Pensiunea Popasul Haiducilor

Adresa: Sinaia | Zona: Valea Prahovei

Priveliste Priveliste

Review-uri: