Vila Predeluș Valea Doftanei | 9 Camere

Vila Predeluș 🏡 este situata in Valea Doftanei, capacitate 19 locuri, dispune de 9 Camere Duble 🛌 3 Bai Proprii🛀. Foisor cu gratar. Locatia 🌄 este ideala pentru a petrece o Vacanta reusita La Munte. 👉 Rezerva pe Localtrust.ro

Descriere Vila Predeluș

Situata intr-un loc curat, liniștit Villa Predeluș este locul care descrie cel mai bine pasiunea noastră fără margini pentru aventură, adrenalină și natură, perfecta pentru vacanța dumneavoastra. Se închiriază in regim hotelier doar integral (sau minim 6 camere), regim all-inclusive, pentru cel puțin 2 nopți. Vila Predeluș dispune de un living generos, o bucătărie complet echipată și utilată, o sală de mese spațioasă și multe facilități în curtea în care îți vei găsi mereu o ocupație: foișor, șezlonguri si gratar.

Capacitate Vila Predelus

Pensiunea poate găzdui până la 19 persoane în cele 9 camere de diferite mărimi, fiecare cu propria priveliște spre munții care ne înconjoară. Două camere sunt situate la parterul vilei, șase camere la etajul 1 și ultima cameră, cu 3 locuri, se află la mansardă. Vila dispune de 3 băi comune, una la parter și două la etajul 1, dar și de 2 grupuri sanitare aferente livingului.

Living Spatios

Living spațios, de 90 mp, dotat cu smart TV, sistem audio, canapele și fotolii perfecte pentru vizionări de filme, șemineu cu lemne și un spațiu amplu de luat masa împreună. În plus, livingul este amplasat într-o extensie a vilei, bine izolată fonic, așa că nu vei avea grija că îi deranjezi pe cei care se odihnesc în camere. Și, bineînțeles, plimbări cu ATV-urile noastre noi și puternice, gata de aventuri solo, în familie sau cu prietenii. Poți alege trasee offroad cu ghid de 1 oră, 3 ore sau o zi întreagă, contra-cost.

Zona de Relaxare

Foișor acoperit și spații de gătit și de luat masa în curte, cu grătare și pirostrie cu ceaune pentru mâncăruri tradiționale de savurat în tihnă, în natură. Un spațiu extins pentru tot felul de activități în curte, cu atracții pentru cei mici și mari: trambulină, masă de biliard, balansoare rustice, șezlonguri și hamace în care să lenevești.

Alte Servicii

Vila va pune la dispozitie trasee offroad cu ghid de 1 oră, 3 ore sau o zi întreagă, contra-cost.

ATV-uri de inchiriat, cu dotări premium, care îți pune la dispoziție o întreagă gamă de ATV-uri noi și puternice, gata de aventuri solo, în familie sau cu prietenii

Indicatii catre Locatie

Mergi pe DN1 până în Câmpina, de unde mai ai în față 30 km până în comuna Valea Doftanei - vei trece pe lângă barajul și lacul Paltinu. Apoi, trebuie să parcurgi 7 km de drum neasfaltat, dar nu dificil, de la capătul satului Trăisteni (comuna Valea Doftanei) până la Valea Neagră, Podul Mușiței. Ultima porțiune este un drum forestier accesibil cu orice autoturism, însă vă recomandăm să circuli cu grijă prin pădure. Locul este destul de retras în munte, populat doar de case de vacanțe și pensiuni. După aproape 2 ore și jumătate de călătorie (dacă vii din București), vei ajunge într-o zonă de păduri de fag și brad, chiar în mijlocul Munților Baiului, la aproape 1000 metri altitudine.

Adresa Vila Predeluș

Adresa: Sat Traisteni, Comuna Valea Doftanei, Zona Turistica Valea Prahovei.

Locuri de Luat Masa in Apropiere

Adresa Locatii: Valea Doftanei | Localitatea: Traisteni

2 ianuarie 2023