Vila cu 5 Camere

Vila Karina în Secăria: cazare de lux cu 5 camere duble, 300mp, foisor cu grătar, bucătărie complet echipată, curte amenajată. Explorează facilitățile și vezi pozele unității, interior/exterior, pentru o ședere de neuitat.

Rezervare - Verifică Disponibilitate

Capacitate 10 Persoane

O locatie superba, cu o arhitectura deosebita specifica zonei de munte, discreta si cu o vedere de vis ideala pentru cei ce cauta linistea si relaxarea sau distractia.

Ne aflam la intrarea in comuna Valea Doftanei si la o distanta de 10 minute de mers pe jos pana la Lacul Paltinu. Vila Karina este dedicata evenimentelor precum petreceri private, training-uri, concedii, sau poate doar pentru un week-end la munte.

Vila Karina are o suprafata desfasurata de aproximativ 300 mp construiti, dispune de un foisor inchis si incalzit, dotat cu gratar, bucatarie, sistem audio, etc., si o curte generoasa amenajata gen parc, cu alei pietruite, ronduri de flori, foisoare si locuri de joaca pentru copii, de aproximativ 1.100 mp.

Ofera o variata gama de conditii pentru relaxare cum ar fi: sauna si jacuzzi (se tarifeaza separat), loc de joaca pentru copii, etc.

Curte cu Gratar

Dispune de gratar in curte, gratar in interiorul unui foisor, bar, parcare, gradina, foisor inchis incalzit, living cu televizor, frigidere, semineu, sisteme audio, internet wireless. Situata intr-un cadru fermecator, Vila Karina va asteapta cu drag intr-o atmosfera eleganta, recomfortanta.

Facilități Vila Karina 

Cele mai apreciate facilități

Bar ✓ Baie ✓ Hârtie igienică ✓ Prosoape ✓ Prosoape/lenjerie de pat contra cost ✓ Cadă sau duş ✓ Baie privată ✓

Toaletă: Uscător de păr ✓ Duş

Dormitor: Lenjerie de pat ✓ Garderobă sau dulap ✓ Dressing

Vedere: ✓ Vedere la punct de atracţie ✓ Vedere La Munte

Vedere Exterior: șemineu în aer liber ✓ zonă de picnic ✓ mobilier exterior ✓ grătar ✓ terasă ✓ grădină

Bucătărie: ✓ bucătărie comună ✓ Masă

✓ Uscător de haine

Facilităţile camerei: ✓ uscător de rufe ✓ Suport de haine

 

Activităţi 

✓ Tururi cu bicicleta (Cost suplimentar) ✓ Ieșiri în pub-uri (Cost suplimentar) ✓ echipament de badminton ✓ divertisment de seară (Cost suplimentar) ✓ drumeţii ✓ pescuit

Media/Tehnologie: ✓ TV cu ecran plat ✓ Canale prin cablu ✓ Canale prin satelit ✓ TV

Mâncăruri și băuturi:

✓ Cafenea la proprietate ✓ fructe (Cost suplimentar) ✓ vin/șampanie (Cost suplimentar) ✓ meniu masă pentru copii (Cost suplimentar) ✓ meniuri cu diete speciale (la cerere)

✓ bar ✓ restaurant

Divertisment și servicii pentru familii 

✓ echipament de joacă pentru exterior ✓ zonă de joacă înăuntru ✓ jocuri și puzzle-uri ✓ Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii ✓ Jocuri și puzzle-uri

Servicii de curățenie:  ✓ Menaj zilnic

Cost suplimentar: ✓ serviciu de călcătorie ✓ spălătorie

Internet: ✓ Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Parcare: ✓ Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare).✓ parcare păzită ✓ parcare cu valet ✓ parcare pe stradă ✓ parcare pentru persoane cu handicap.

- Servicii de recepție

- Factură disponibilă la cerere

 

Review-uri: