Casa Varful cu Dor ⭐⭐⭐ Sinaia

Casa Varful cu Dor 🏡 este situata in Sinaia, capacitate 16-20 locuri, dispune de 8 Camere Duble 🛌 cu Baie proprie 🛀 si Balcon. Locatia este ideala pentru a petrece o Vacanta reusita 🌄 La Munte. 👉 Rezerva pe Localtrust.

Descriere Locatie

Casa Varful cu Dor este o proprietate nou construita pe 3 nivele si ofera 8 camere pline de caracter. Toate sunt mobilate la standarde excelente, într-un stil elegant, dar confortabil. Aproape fiecare cameră din proprietate are o vedere frumoasă la crestele munților și s-ar putea chiar să auziți sunetul râului care curge aproape de casa noastră.

Dotari Unitate

🛌 Camere moderne cu Pat Dublu și televizoare.

👫 Locatia poate gazdui pana la 16-20 persoane in 8 Camere Duble

🏠 Toate Camerele au Baie Proprie si Balcon cu vedere la Munte.

🛎️ Locatia are Receptie.

📡 Internet Wireless.

Parcare

Parcarea este gratuită in fata unitatii in limita locurilor disponibile.

Tarife Inchiriere

🪙 Tarif _ _ lei /noapte în timpul săptămânii.

🪙 Tarif _ _ lei /noapte în weekend.

Verifică Disponibilitatea 📆 

Ora de check-in: 13:00

Ora de check-out: 12:00

Adresa și Informații de Contact

Solicita Pachet Turistic: Contact

Atractii Turistice

Castelul Peles se afla la 10 Minute de Casa Varful cu Dor la o distanta de maxim 2,0 Km.

Centrul Statiunii Sinaia este la aproximativ 800 m de Locatie.

Recenzie ⭐⭐⭐⭐⭐

Valentina P. a scris!

Tocmai am petrecut la Casa Varful cu Dor, 4 zile de relaxare excelente! Am ajuns târziu și am avut parte de o primire minunată din partea proprietarilor care ne-au arătat prin jur și s-au asigurat că suntem fericiți și ne-au oferit asistență la oricare dintre cererile noastre. Am avut ocazia să ne bucurăm de vila doar pentru uzul nostru privat și trebuie să spun că vila în sine a fost grozavă și priveliștile au fost foarte frumoase. Camerele sunt foarte confortabile, iar mobilierul este nou și modern. La parter se află o „zonă de servit cafea” unde am făcut câteva adunari și ne-am bucurat de asemenea să stăm noaptea lângă șemineu. Micul dejun nu este servit pentru moment, dar asta nu a fost chiar o problemă pentru noi, deoarece există mai multe locatii de servit masa la 5 minute de mers pe jos și așa că am ales cate una diferita în fiecare zi. În concluzie, serviciile au fost excelente, iar vila în sine este impecabilă, așa că, cu siguranță vom reveni din nou!

Casa Varful cu Dor Sinaia are capacitate 16-20 locuri, dispune de 8 Camere Duble cu Baie si Balcon. Locatia este ideala pentru a petrece o Vacanta reusita 🌄 La Munte.

9 decembrie 2022