Cabana Popasul Vanatorilor Valea Doftanei

Cabana turistica de inchiriat in regim hotelier, situată in afara localitatii, Valea Doftanei la circa opt km, intr-un cadru desprins parca din poveste. Cabana dispune de 18 locuri 👫, respectiv trei dormitoare 🛌 si un spatiu mansardat comun cu 6 saltele, doua bai 🛁, un living generos de 70 mp 👉 Rezerva Online pe Localtrust.ro.

Valea Doftanei

Detalii Unitate

🏡 Oferim spre închiriere cabană primitoare la munte. Situată in afara localitatii, Valea Doftanei la circa opt km, intr-un cadru desprins parca din poveste. Cabana dispune de 18 locuri 👫, respectiv trei dormitoare 🛌 si un spatiu mansardat comun cu 6 saltele, doua bai 🛁, un living generos de 70 mp cu o masa lunga, la care va puteti aseza ca in familie.

Facilitati pentru Petreceri Private

Detinem un spațiu de dans unde sa puteti incinge petrecerea, bucatarie utilata 🍳 cu tot ce este necesar, de la farfurii, pahare, tacamuri, etc la ustensile gratare, o terasă închisă cu 24 locuri la mese, dar si una deschisa, internet wi fi, gratar 🥓, ceaun, pentru ca nimic nu se compara cu o tocana la ceaun, in varf de munte, dozator de bere, pentru iubitori.

Transport Contracost

Oferim, contra cost si un microbuz cu 8 plus 1 locuri care va poate facilita transportul pana la cabana, in cazul in care nu doriti sa mergeti cu masina personala pe drumul de tara.

🏠 Locatie Privata

In acelasi timp, locul este ideal chiar si pentru cei ce vor doar sa se relaxeze, pentru ca, repet, nu avem vecini. Nu avem vecini, aici, la cabana, asa ca petrecerea nu va supara pe nimeni.

Vedere la Munte

Peisajul 🏔 te va vraji, te va face sa uiti de griji, iar aerul de munte iti va aduce aminte de vizitele pe care le faceai bunicilor in copilarie.

Plimbari cu ATV

Pentru cei interesati de putina aventura, se pot inchiria atv-uri in zona din imediata apropiere a cabanei, pentru o excursie ghidată de cunoscatorii atractiilor principale.

🌊 Activitate Pescuit

Pentru cei doritori si priceputi, puteți pescui la pastrav, pe raul de peste drum de cabană.

Nu va lasati descurjati de dormitul la comun, nimic nu e mai sanatos decat sa adormi razand cu prietenii, sau depanand amintiri din copilarie.

Va asteptam cu drag. Pentru mai multe informații, va rog sa sunati la telefon.

Adresa si Contact Cabana

Adresa: Valea Doftanei | Zona Turistica: Valea Prahovei

Locuri de Luat Masa 

Adresa Locatii: Valea Doftanei | Zona Deservita: Valea Prahovei

Adresa Unitate

Cabana Valea Doftanei

Unitati in apropiere

Valea Prahovei

Locuri de Servit Masa in zona

Valea Doftanei