Casa Nane

Descoperă Casa Nane în Valea Doftanei pentru un refugiu ideal în natură. Cazare confortabilă pentru familii și grupuri, cu facilități complete. Capacitate 20 de adulți în 10 camere duble, fiecare dotată cu baie proprie. Telefon Rezervari.

Contacteaza Unitatea !

Adresa Google Maps +40745542484

Prezentare Casa Nane

Casa Nane, situată în pitorescul cadru al Văii Doftanei, județul Prahova, se adresează grupurilor de prieteni și familiilor în căutare de odihnă, excursii în natură și aer proaspăt de munte. Cu o capacitate de cazare pentru 20 de adulți repartizați în 10 camere duble, fiecare dotată cu baie proprie, această locație promite o ședere confortabilă și liniștită. Pentru cazuri specifice, trei dintre camere pot fi echipate cu paturi suplimentare, oferind astfel flexibilitate grupurilor mai mari. Livingul vast și bucătăria complet echipată oferă spațiul ideal pentru momente de convivialitate și prepararea meselor în grup.

Facilități pentru familii

Pentru familiile cu copii mici, Casa Nane este echipată corespunzător, oferind două scaune de masă pentru bebeluși și două pătuțuri, subliniind astfel caracterul său prietenos pentru familiile cu copii. Istoria acestei case se întinde pe mai bine de un deceniu, fiind rezultatul muncii asidue și pasiunii familiei Savu. De-a lungul anilor, fiecare membru al familiei a contribuit la crearea și îmbunătățirea acestei oaze de liniște, întâmpinând provocări și bucurându-se de satisfacții pe măsură.

Ospitalitate și respect

Casa Nane se mândrește cu o politică de primire caldă și deschisă la sugestiile oaspeților, considerând fiecare vizită o oportunitate de învățare și îmbunătățire. Astfel, istoria locului continuă să fie scrisă împreună cu oaspeții săi, subliniind o relație de respect și apreciere reciprocă.

Informații despre închiriere

Casa Nane oferă posibilitatea închirierii pe bază de self-catering, cu un minim de 6 camere și pentru cel puțin două nopți. Pentru a oferi și mai multă flexibilitate, în camerele mai spațioase se pot adăuga două paturi pliabile, contra unui cost adițional. Mai multe informații despre facilitățile și serviciile oferite sunt disponibile pe paginile de Facebook și Instagram ale Casei Nane, invitând oaspeții să exploreze și să se bucure de ospitalitatea și frumusețea locului.

Reguli pentru un mediu armonios

În prezent, accesul cu animale de companie în interiorul casei nu este permis, dar se lucrează la dezvoltarea unei soluții care să permită cazarea oaspeților cu animale de companie într-o anexă dedicată. De asemenea, fumatul în interior este interzis, casa fiind echipată cu senzori de fum, însă există spații desemnate pentru fumători în exterior, cum ar fi foișorul.

Review-uri: