Hanul Doftanta Valea Doftanei

Locatia este situata in Traisteni, Valea Doftanei. Departe de zgomotul urban, in imediata vecinatate a raului Prislop, la poalele Muntilor Baiului se afla situat Hanul Doftana. Daca doriti sa explorati Valea Doftanei ori sa petreceti un sejur de neuitat, Hanul Doftana este locatia perfecta.

Capacitate 12 adul╚Ťi în 6 spa╚Ťii de cazare

Departe de zgomotul urban, in imediata vecinatate a raului Prislop, la poalele Muntilor Baiului se afla situat Hanul Doftana. Daca doriti sa explorati Valea Doftanei ori sa petreceti un sejur de neuitat, Hanul Doftana este locatia perfecta.

Camere Duble cu Baie Proprie

Hanul Doftana dispune de 6 camere cu bai proprii, finisate cu materiale premium, fiecare camera avand cartela de acces pentru energie electrica, termostat de ambient , uscator de par, coloane de dus, epoxy floor, etc.

Servirea Mesei din Meniu Traditional

Hanul Doftana dispune de o sala de mese, avand si restaurant propriu autorizat ca si punct de gastronomie locala, cu un meniu traditional ( restaurantul nu este a la carte). Nota : Preg─âtirea meselor este condi╚Ťionat─â de cererea din locatiile noastre.

Curte cu Zona de Relaxare

Hanul Doftana mai dispune de o cabanuta construita în curte dotata cu buc─ât─ârie, sistem audio bluetooth, canapele, mese, tv, internet. Bucataria din cabanu╚Ťa poate fi utilizat─â de turi╚Öti în scopul preg─âtirii micului dejun sau a preg─âtirii garniturilor ╚Öi salatelor pentru cina. NU este permisa preg─âtirea mânc─ârurilor gatite ( ciorbe, tochituri, toc─âni╚Ťe, etc.)

Gratar si Plita pentru Oaspeti

Gr─âtarul din curte poate fi utilizat de c─âtre turi╚Öti cu recomandarea de a avea lemne ╚Öi c─ârbuni. Plita din curte ╚Öi fire-place-ul pot fi de asemenea utilizate cu condi╚Ťia de a avea lemne de foc.

Adresa Sat Traisteni: Valea Doftanei | Zona Turistica: Valea Prahovei

10 noiembrie 2022