Pensiunea Izvoarele Doftanei | 17 Camere

Pensiunea Izvoarele Doftanei 🏨 este situata in Valea Doftanei are o capacitate 38 locuri in 17 Camere 🛌 17 Bai Proprii 🛀. Terasa cu gratar. Locatia 🌄 este perfecta pentru a petrece o Vacanta reusita La Munte. 👉 Rezerva pe Localtrust.ro

Descriere Pensiunea Izvoarele Doftanei

Pensiune localizata intr-un loc de poveste, pe marginea raului Negras, unde poluarea nu si-a facut simtita prezenta pana in ziua de astazi. Localizata la marginea padurii, veti gasi locul ideal pentru un sejur de poveste.

Capacitate Cazare

Pensiunea Izvoarele Doftanei dispune de un numar de 17 camere, toate complet mobilate si utilate. Toate camerele dispun de bai proprii, TV, cablu TV, balcon, incalzire centrala, apa calda. baie proprie. Camerele sunt dotate cu TV, internet în camera, uscător de păr, încălzire centrală. Se impart in 14 camere duble dispuse pe doua nivele si de 3 apartamente situate la mansarda pensiunii.

Sala de conferinta

Sala de conferinta cu o capacitate de 20 persoane, dotata cu videoproiector, flipchart si ale consumabile, fac pensiunea disponibila si pentru team-buildinguri sau evenimente sociale..

Sala de mese

Pensiunea dispune de restaurant propriu , avand o capacitate de pana la 150 de persoane, bucataria fiind utilata la nivel European.

Alte facilitati

Pensiunea dispune de o sala de jocuri in care puteti sa va destindeti jucand: tenis de masa, biliard sau darts. De asemenea, dispune de un spatiu special amenajat pentru cei mici.

Obiective turistice in aproprierea locatiei

Obiective turistice: Cheile Doftanei, Lacul Paltinoasa, Varful Secariei, Ruinele Bisericii Vechi, Rezervatia `Glodeasa`, gospodarii taranesti, Manastirea Brebu, Baile de sare Telega, Castelul Iulia Hasdeu (Campina)

Adresa Pensiunea Izvoarele Doftanei

Adresa Vila Predeluș

Adresa: Sat Traisteni, Comuna Valea Doftanei, Zona Turistica Valea Prahovei.

Locuri de Luat Masa in Apropiere

Adresa Locatii: Valea Doftanei | Localitatea: Traisteni

4 ianuarie 2023