Vila Marin Sinaia | 5 Camere

Vila Marin🏡 este situata in Sinaia, capacitate 10 locuri, dispune de 5 Camere Duble 🛌 cu Bai Proprii 🛀. Terasa Spatioasa Locatia 🌄 este perfecta pentru a petrece o Vacanta reusita La Munte. 👉 Rezerva pe Localtrust.ro

Descriere Vila Marin

Vila Marin, situata in localitatea Sinaia, jud.Prahova, va ofera conditii de odihna si relaxare, intr-un mediu ambiant, cu peisaje deosebite. Vila se află într-o zonă rezidențială, astfel că nu se pot organiza petreceri de nici un fel. .

Capacitate Cazare

Vila Marin are o capacitate de 10 persoane in 5 camere duble cu baie proprie, TV. Este pus la dispozitia turistilor un living, cu spatiu de servire a mesei, bucatarie complet utilata, terasa cu vedere la munte si un gratar in curte.

Locatii turistice in apropriere

Proprietatea se afla la 20 minute de mers pe jos, de centrul statiunii Sinaia și implicit, față de principalele atracții ale orașului. La 10 minute de vilă, la coborâre, este telecabina care ajunge până la 2000 m, sau la urcare este telegondola, care, de asemenea, poate fi folosită pentru a urca până la cota 2000..

Program check-in si check-out

Check in: ora 15. 00
Check out: ora 12. 00

Adresa Vila Marin

Adresa: Sinaia | Zona: Valea Prahovei

Locuri de Luata Masa in apropiere

Adresa Locatii: Sinaia | Zona: Valea Prahovei

14 decembrie 2022