Vila Mihaela 8 Camere

Vila Mihaela 🏡 este situata in Valea Doftanei, are o capacitate de 16 locuri in 8 Camere 🛌 5 Bai Proprii, 1 Baie Comuna 🛀. Dispune de ciubăr. Bucatarie complet utilata. Locatia 🌄 este alegerea perfectă pentru un sejur La Munte. 👉 Rezerva pe Localtrust.ro

Contactează Unitatea

Valea Doftanei 40765822132 WhatsApp

Descriere Vila Mihaela

Vila Mihaela se recomanda in special persoanelor care doresc sa se relaxeze in tihna si liniste intr-un sat de munte, bucurandu-se de confort si de compania oamenilor dragi.

Capacitate Vila Mihaela

Vila are o capacitate de cazare de 16 persoane in 8 camere duble dispuse la etaj și mansarda, din care 5 camere au baie proprie și 3 camere au baie comuna.

Locatia se inchiriaza minim 2 nopti.

Living la Parter

La parterul vilei este amenajat spatiul de socializare cu TV si semineu, dotat cu loc de luat masa si o bucatarie open-space, complet utilata, pusa la dispozitia oaspetilor.

Bucatarie Utilata

Bucătăria este deschisă spre living şi are toate dotările necesare ( aragaz, cuptor cu microunde, maşina de spălat vase, frigider, veselă, etc.).

Locatii turistice in aproprierea Villei Mihaela

Obiective turistice: Cheile Doftanei, Lacul Paltinu, Varful Secariei, Ruinele Bisericii Vechi, Rezervatia `Glodeasa`, Manastirea Brebu, Castelul Iulia Hasdeu (Campina).

Adresa Vila Mihaela

Adresa: Sat Traisteni, Comuna Valea Doftanei, Zona Turistica Valea Prahovei.

Locuri de Luat Masa in Apropiere

Adresa Locatii: Valea Doftanei | Localitatea: Traisteni

Review-uri: