Cabana Hai La Munte

Cabana Hai La Munte este situata in Bran intr-o zona linistita cu o priveliste de vis 🌄catre Munte. Unitatea ofera cazare in 3 căsuțe cu dormitor 🛌  baie proprie🛀, tv in camera, acces la bucatarie, loc de luat masa exterior, parcare gratuita, gratar, loc pentru foc de tabara, ciubar⭐. Locatie potrivita pentru Cupluri. Rezerva pe LocalTrust.

Descriere Cabana Hai la Munte

Descopera emotia unei vacante la marginea padurii, într-o locație departe de aglomeratia si agitatia din centru, intr-o cabana care iti ofera confortul si intimitatea de acasa in una dintre cele 3 cabane Hai la Munte..

Informatii Locație Cabana Hai la Munte

Fie că preferi locațiile turistice, precum Castelul Bran 🏰, Cetatea Râșnov sau Peștera Valea Cetății – ori, din contră, îți plac liniștea și intimitatea, în zona noastră vei găsi locuri și activități care să te umple cu energie, care să-ți redea acea poftă de viață după care tânjești atât de mult.

Căsuțe Cabana Hai la Munte

Unitățile de cazare sunt 3 căsuțe, unde fiecare căsuță poate caza 4 persoane.

Imediat ce deschizi ușa cabanei, intri într-o zonă open space în care vei găsi o bucătărie complet echipată și dotată, inclusiv cu espressor de cafea și cuptor cu microunde. Apa de la robinet este proaspătă, provenită de la un izvor, direct din munte.
Un leagăn, o canapea extensibilă, un loc de luat masa și baia, dar și o terasă cu o priveliste minunata spre natura – sunt și ele tot aici.

Dormitorul, tot open space, te așteaptă la etaj. Din confortul patului matrimonial aveți parte de o priveliste asemănatoare cu cea de jos.

Internet si Wi-Fi Cabana Hai la Munte

Internet wireless este disponibil gratuit în întreaga cabană.

Locatie cu Ciubăr

Puteți să mergeți în ciubărul din curte, să te relaxezi în apa fierbinte, purificată de o stație specială de tratare.

Recenzii Cabana Hai la Munte

Din recenziile oferite de clientii care au fost cazati la Cabana Hai la Munte rezulta un scor general de 4,5 ⭐⭐⭐⭐⭐.

Review-uri: