Hostel Nina Mamaia Nord

Situată în zona Mamaia Nord — Năvodari, la 2,9 km de plaja Phoenicia, Vila Nina oferă unități de cazare la malul mării și diverse facilități, printre care grătar👉 Toate camerele au baie privată și TV cu ecran plat cu canale prin cablu⭐

Gradina Gradina

Descriere generala

Vila Nina situata in statiunea Mamaia Nord, este clasificata de Ministerul Turismului la categoria trei stele ⭐⭐⭐. Vila este construita in anul 2007. Camerele sunt spatioase si primitoare prevazute cu toate dotarile precum si cu terase.
Dispune de bucatarie de vara cu dotari si vesela necesare, precum si gratar in curte. Plaja este la o distanta de 300 de metri.

Dotari camere si alte facilitati

Toate camerele au baie privată și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Camerele oferă aer condiționat, WiFi gratuit, dulap și vedere la oraș. De asemenea, camerele sunt prevăzute cu frigider.
Hostelul are terasă la soare. Oaspeții de la Vila Nina pot desfășura diferite activități în zona Mamaia Nord — Năvodari și în împrejurimi, printre care pescuit.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, situat la 24 km de unitatea de cazare.

Orar check-in si check-out

check-in ora 14 🕕
check-out ora 11🕑

3 ianuarie 2023