Vila Ilinca Eforie Nord

Vila Ilinca este situata deasupra Golfului Pescarilor, pe faleza de la Plaja Agigea, in cartierul “Steaua de Mare”, aflat la limita dintre statiunea Eforie Nord si localitatea Agigea.

Descriere Unitate

Oferta de cazare include 2 garsoniere cu vedere la mare, 2 camere duble cu vedere la mare si alte 6 camere duble fara vedere la mare. Toate variantele de cazare includ camere cu doua paturi de 190x90 cm. Camerele au urmatoarele dotari: TV, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol, balcon spatios cu masa si scaune.

Garsonierele au in plus si bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune.
La etajul 3 este amenajat un bar cu bucatarie proprie pentru servit masa, intr-un spatiu generos cu vedere la mare, prevazut cu balcon.
De asemenea, vila dispune de cel putin 12 locuri pentru parcarea autoturismelor si de o curte umbrita, cu flori si conifere pitice, in care sunt amplasate sub o copertina, mese cu scaune si un balansoar pentru copii.

Spatii de cazare

Fiecare camera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, de 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, la care se adauga: Tv prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol, balcon spatios cu masa si scaune. Camera dubla fara vedere la mare (camera dubla twin) La fiecare dintre etajele 1, 2 si 3 sunt disponibile cate 2 camere duble fara vederea la mare.

Fiecare camera dubla beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, de 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, la care se adauga: Tv, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol si balcon spatios cu masa si scaune.

Tarife negociabile

Putem oferi reduceri de pret in cazul in care solicitati mai mult de 7 nopti de cazare, sau mai multe spatii de cazare intr-un sejur de minim 5 nopti, indiferent de perioada sau de categoria camerei.
In afara aspectelor consemnate la aceasta sectiune, care reprezinta cadrul general privind tarifele practicate la vila Ilinca in sezonul estival, mentionam ca ramanem deschisi la negociere, pentru orice propunere din partea eventualilor oaspeti, privind cazarea la vila Ilinca.

Intr-o camera dubla sau garsoniera se pot caza: - maximum 2 adulti si un copil mai mic de 16 ani, care va beneficia de pat suplimentar, platit separat.

3 ianuarie 2023