Îngrijirea pielii nu este doar o rutină, ci un ritual de frumusețe care ar trebui să ofere plăcere atât corpului, cât și simțurilor. Printre numeroasele produse cosmetice parfumate, exfoliantele și unturile sub formă de spumă ușoară ocupă un loc special. Deși ambele sunt folosite pentru sănătatea și frumusețea pielii, ele au utilizări și beneficii diferite. Aflați când și de ce ar trebui să folosiți fiecare produs pentru a vă bucura de o piele netedă, hidratată și frumos parfumată.

Exfoliantele parfumate - secretul pentru o piele netedă 

Acestea sunt produse cosmetice care nu numai că îndepărtează celulele moarte de pe piele, ci și răsfață simțurile cu parfumurile lor încântătoare. Sare, cremă, iluminator - gama este foarte largă! Principalul lor scop este exfolierea, un proces de îndepărtare a epidermei vechi, care ajută la menținerea unui aspect sănătos și a unei senzații de catifelare. Atunci când este folosit în mod regulat, un exfoliant pentru corp poate îmbunătăți textura pielii, îi poate crește capacitatea de a absorbi alte produse de îngrijire a pielii și poate stimula reînnoirea celulelor. 

  • Când se utilizează? În mod ideal, exfoliantul trebuie folosit 1 dată sau de 2 ori pe săptămână. Cel mai bun moment pentru tratament este seara, pentru a permite pielii să se odihnească și să se regenereze peste noapte. 

  • De ce se utilizează? Prin utilizarea regulată a exfoliantului parfumat, pielea devine mai fină, mai moale și mai suplă. În plus, acest tratament este o modalitate excelentă de a vă relaxa și de a vă destinde, datorită parfumurilor seducătoare. 

Unturi de corp - hidratare și aromaterapie în același timp 

Dacă sunteți în căutarea unui produs hrănitor, cu conținut care hidratează intens și regenerează pielea, luați în considerare achiziționarea unui unt de corp. O alegere excelentă ar fi cele sub formă de spumă ușoară, care se absorb rapid. Iar dacă sunteți în căutarea unui efect interesant, încercați cosmeticele iluminatoare cu particule strălucitoare. Acestea conțin adesea ingrediente precum unt de karite și de nucă de cocos, care asigură o hidratare de lungă durată și formează o barieră protectoare pe piele.  

  • Când se utilizează? Untul de corp se aplică cel mai bine zilnic, după baie sau duș, pe pielea încă umedă, pentru a bloca hidratarea în piele. 

  • De ce se utilizează? Utilizarea regulată a acestui produs cosmetic asigură pielii o hidratare în profunzime, îi îmbunătățește elasticitatea și previne uscăciunea. În plus, unturile de corp parfumate pot avea un efect calmant asupra simțurilor și pot îmbunătăți starea de spirit. 

Avantajele utilizării unturilor de corp și a exfolianților de corp 

Combinarea celor două produse într-o rutină de îngrijire a pielii asigură cele mai bune rezultate. Începeți cu un exfoliant pentru a pregăti pielea, apoi aplicați unt de corp pentru a o hidrata și hrăni în profunzime. Această îngrijire complementară vă va menține pielea netedă, moale și cu un aspect sănătos în orice moment. 

Nu uitați, cheia pentru o piele frumoasă este regularitatea și adaptarea produselor la nevoile individuale. Unturile de corp și exfoliantele de corp ajută la hrănirea acestuia, dar tratați-le și ca pe un moment de plăcere pentru dumneavoastră. Nu uitați să vă bucurați de aceste mici ritualuri de frumusețe. Pentru și mai multă relaxare, alege un produs care are parfumul tău preferat: bergamotă, mentă, vanilie și multe altele! Căutați-le în magazinul online Bath & Body Works!  

Review-uri: