Cabana Capra

Descoperă autenticitatea și frumusețea Munților la Cabana Capra. Rezervă acum prin LocalTrust.ro pentru o experiență montană autentică, cu camere confortabile, bucătărie tradițională și facilități moderne. Bucură-te de Transfăgărășan și peisaje spectaculoase!

Contact Unitate

Adresa Google Maps 0752222075

Prezentare Unitate

Cabana Capra, situată în pitorescul sat Arefu, de pe traseul Transfăgărășan, reprezintă o oază de liniște și frumusețe în inima Munților Făgăraș. Această cabană oferă o experiență autentică a zonei montane românești, combinată cu facilități moderne și servicii impecabile. Rezervările se pot realiza cu ușurință prin intermediul portalului LocalTrust.ro.

Facilități și Dotări

Camere Confortabile

Cabana Capra dispune de camere spațioase și confortabile, cu decor tradițional montan, oferind priveliști impresionante asupra peisajului înconjurător.

Restaurant cu Bucătărie Tradițională

Oferind preparate tradiționale românești, restaurantul cabanei este locul perfect pentru a savura bucate autentice, pregătite cu ingrediente locale.

Bar și Terasa

Cu un bar bine aprovizionat și terase în aer liber, Cabana Capra creează un mediu relaxant pentru socializare și admirarea peisajului montan.

Wi-Fi Gratuit

Pentru cei care doresc să rămână conectați, cabana oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în toate spațiile publice.

Parcare Asigurată

O parcare privată și sigură este disponibilă pentru oaspeți, facilitând accesul cu autoturismul personal.

Activități în Aer Liber

Cabana organizează diverse activități în aer liber, precum drumeții, cățărări, sau excursii ghidate, oferind oportunități pentru explorarea frumuseților naturale ale zonei.

Locație

Situată la poalele Munților Făgăraș, Cabana Capra este punctul de plecare perfect pentru a explora traseele montane și a admira minunățiile naturii. Accesul facil la Transfăgărășan, una dintre cele mai spectaculoase șosele montane din lume, face din această locație un punct de interes deosebit pentru iubitorii de călătorii.

Rezervă acum o ședere la Cabana Capra prin intermediul LocalTrust.ro și bucură-te de autenticitatea și frumusețea muntelui într-un cadru confortabil și primitor.

Cabana Capra. Descoperă autenticitatea și frumusețea Transfăgărășanului la Hotel Capra. Rezervă acum prin LocalTrust.ro pentru o experiență montană autentică

Formular Rezervare

Review-uri: