Harta Bulevardul Tomis Constanta

Harta Bulevardul Tomis din Constanta cu indicații generale de orientare. Vei descoperi câteva locuri si obiective turistice notabile de-a lungul Bulevardului.

Harta Google Maps

Bulevardul Tomis Bulevardul Tomis

Iată câteva informații despre Harta Bulevardului Tomis

Unitati Turistice in zona

Cauta in apropiere de Bulevardul Tomis

Constanta

Locuri de servit masa in apropiere

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie:

Acest muzeu găzduiește o colecție impresionantă de artefacte istorice, de la antichitate până în prezent. Se află în apropierea bulevardului și poate fi o destinație interesantă pentru cei interesați de istoria și cultura orașului.


Grădina Ovidiu:

Aflată la intersecția dintre Bulevardul Tomis și Faleza, Grădina Ovidiu este o zonă verde care găzduiește o statuie a poetului roman Ovidiu, care este considerat unul dintre cei mai mari poeți ai Romei antice.

Descopera Ofertele de Sezon

Mamaia Nord


Parcul Arheologic Tomis:

Acest parc arheologic oferă vizitatorilor o privire în istoria orașului Tomis, cu ruine și obiecte arheologice expuse într-un cadru pitoresc.
Teatrul de Stat Constanța: Dacă sunteți interesat de cultură și artă, Teatrul de Stat din Constanța poate oferi spectacole teatrale și evenimente culturale variate.


Cazinoul din Constanța:

Deși în stare de renovare, Cazinoul este situat în apropierea bulevardului și poate fi admirat din exterior pentru arhitectura sa impresionantă.


Faleza Constanța: Într-o plimbare pe Faleză, veți putea admira Marea Neagră și veți găsi o varietate de restaurante, cafenele și activități recreative.


Parcul Tăbăcărie: Acest parc urban oferă o zonă de relaxare și natură în apropierea Bulevardului Tomis, fiind potrivit pentru plimbări sau momente de relaxare în aer liber.


Vă recomand să căutați hărți turistice online, ghiduri turistice sau aplicații pentru a obține o imagine mai detaliată a obiectivelor turistice de-a lungul Bulevardului Tomis din Constanța și pentru a vă orienta mai bine în timpul vizitei dumneavoastra in oras.

Localuri de servit masa in apropiere

Constanta

Review-uri: