Case de Vânzare Furnica

Case de vanzare Furnica, Sinaia. Descopera toate anunturile cu case de vanzare disponibile in Cartier Furnica, judetul Prahova. Cauta casa potrivita pentru tine si familia ta. Investeste in case cu etaj sau vile cu mansarda cu teren. Cumpara direct de la proprietari sau de la dezvoltatori imobiliari recomandati de LocalTrust.

Case de vanzare Furnica. Cumpara casa cu teren cu anunturi de vanzari pe LocalTrust. Contacteaza direct proprietarul, pentru achizitie proprietate imobiliara.

VEZI CELE MAI NOI ANUNTURI CU OFERTE LA CASE DE VANZARE IN CARTIERUL FURNICA RECOMANDATE DE LOCALTRUST, ROMANIA. IN ACEASTA CATEGORIE VEI GASI CASA POTRIVITA PENTRU FAMILIA TA. VANZARI VILE CU SUPRAFETE CUPRINSE INTRE 190 SI 325 MP IN CARTIERE MODERNE SITUATE IN CARTIERUL FURNICA DAR SI IN ALTE ZONE ALE STATIUNII. ANUNTURILE PUBLICATE SUNT PENTRU TOATE TIPURILE DE CASE DE LA CELE DE TIP PARTER PE PAMANT CU 4 CAMERE PANA LA CELE CU ETAJ SAU MANSARDA CU 6-8 CAMERE AVAND SUPRAFETE MARI DE PESTE 410 MP. CAUTA ANUNTURILE CU PROPRIETATI IMOBILIARE PRETABILE PENTRU INVESTITII PE TERMEN LUNG.

Review-uri: