Snow Restaurant in Sinaia, Terasa Deschisa

Preparatele din meniul Restaurantului Snow Sinaia s-au adresat dintotdeauna unei categorii de clienti aparte, care iubesc mancarea traditionala romaneasca dar si pe cele din bucataria internationala. Rezerva o Masa la Restaurant Snow!

Prezentare Restaurant Snow

Preparatele Restaurantului Snow s-au adresat dintotdeauna unei categorii de clienti aparte, care iubesc intimitatea si apreciaza frumosul ambiental. Ofertele s-au diversificat de fiecare data, in functie de sugestii si ca un plus de atractie si placere oferim pentru cei fideli o gama variata de dulceturi, siropuri din fructe de padure specifice fiecarui sezon. Sunt prelcrate cu pasiune si ganduri frumoase pentru cei care ne bucura cu prezenta lor de fiecare data si ne transmit incredere si optimism pentru viitor. Bucurati-va impreuna cu noi de savoarea lor si de gingasia cu care au fost ornate si prezentate. Parca apartin unei lumi de poveste, cu multe, chiar foarte multe harnice si simpatice bunicute! Va asteptam de fiecare data cu amabilitate si placere!

Locatie de Servit Masa

Restaurantul Snow 🍽️ detine o terasa exterioara unde puteti servi preparate din meniul Traditional si International.

Meniu Snow Sinaia

📝

Informatii Program

Deschis: 🕑 Luni 07–23 🕑 Marți 07–23 🕑 Miercuri 07–23 🕑 Joi 07–23 🕑 Vineri 07–23 🕑 Sâmbătă 07–23 🕑 Duminică 07–23

Adresa Snow Sinaia

🗺️ Statiunea Sinaia, Strada Cuza Vodă 2A, 106100, Judetul Prahova.

Rezervari Snow Sinaia

☎️ ​+40 732 438 487

Parcare Privată🅿️

Plata cu Card 💳​

Recenzii Snow Sinaia

Scor general 4,1 din peste 3.480 de review-uri Google.

Mancare la Pachet?

🍝 Da! La Restaurant Snow puteti comanda Mancare la pachet

Delivery Restaurant Snow🥡

Da se fac Livrari la Domiciliu.

Recenzie ⭐⭐⭐⭐⭐

Atmosferă Grozavă

Suntem o familie de 2 adulți și 2 copii și am avut plăcerea de a vizita Snow la mijlocul lunii octombrie 2022. Primul lucru pe care l-am observat când am intrat este mediul primitor, cu un amestec de decor rustic și modern. Acesta, urmat de gazda noastră în acea seară, supranumit „Djokovic”. Amuzant, profesionist și prietenos, ne-a făcut șederea perfectă.

Mâncare Gustoasă

Am avut supă în pâine, paste Carbonara și Papanași cu Dulceata, care a fost un final minunat pentru o seară minunată la Snow. Foarte recomandat!

Preparatele din meniul Restaurantului Snow se adreseaza intotdeauna unei categorii de clienti aparte, care iubesc mancarea traditionala romaneasca ✔️ Vizitati locatia pe Localtrust. Vezi Meniu, Recenzii Snow.

13 decembrie 2022