Castelul Peles

Planifici o vizită la Castelul Peleș din Sinaia? Află tot ce trebuie să știi despre această destinație emblematică. Intră în lumea rafinată a regalității românești și explorează fiecare detaliu al acestei bijuterii arhitecturale.

Bine ați venit la Castelul Peleș din Sinaia, o capodoperă arhitecturală plină de istorie și eleganță. Descoperiți magnificul castel, care îmbină stilurile arhitecturale ale epocii și oferă o incursiune în istoria României.

Castelul Peleș - Caracteristici Cheie

Istorie Regală

Fondat în 1873 de către Regele Carol I, Castelul Peleș a devenit rezidența de vară a familiilor regale românești. Descoperă poveștile și evenimentele care au marcat istoria acestui loc fascinant.

Arhitectură Neoromânească

Admiră stilul arhitectural neoromânesc, caracterizat de elemente precum turnuri, arcade și sculpturi detaliate. Fotografiază fațada impresionantă și decorațiunile care reflectă gustul regal.

Eleganță Interioară

Pășește în interiorul castelului pentru a descoperi camere impunătoare, cu mobilier și decorațiuni care reflectă epoca de aur a României. Sala de oglinzi și Salonul Turcesc sunt doar două dintre locurile uimitoare.

Grădini și Parc

Explorează grădinile și parcul care înconjoară castelul. Plimbă-te pe alei umbroase și bucură-te de atmosfera romantică. Fotografiază peisajele pitorești și elementele arhitecturale ale parcului.

Tururi Ghidate

Optează pentru tururi ghidate pentru a obține informații detaliate despre fiecare colț al castelului. Ghizii profesioniști îți vor dezvălui secretele și anecdotele legate de istoria locului.

Vizitează și Bucură-te de Magia Castelului Peleș

Planifică-ți excursia la Castelul Peleș și lasă-te purtat într-o călătorie fascinantă prin timp și aristocrație. Fiecare colț al acestui loc iconic respiră istorie și eleganță. Descoperă frumusețea Peleșului, o perlă a României!