Cabana 4 Camere

Cabana turistică, situată la 29 km de comuna Brebu, oferă o escapadă pitorească în inima naturii, fiind destinatia ideală pentru iubitorii de liniște și frumusețe naturală. Dispune de facilități moderne, asigurând confortul oaspeților, fără a compromite însă atmosfera rustică și intimă specifică zonei.

Contactează Unitatea

Google Maps 40722246847

Rezervari

Valea Doftanei 40722246847

Spațiile de cazare sunt gândite să satisfacă diverse preferințe, oferind atât camere cozy pentru cupluri, cât și spații mai ample, perfecte pentru grupuri sau familii. Oaspeții se pot bucura de o varietate de activități în aer liber, cum ar fi drumeții pe trasee montane, ciclism sau picnicuri, explorând frumusețea naturală a regiunii.

Descriere Unitate

Cabana este situată în comuna Valea Doftanei, la doar 29 km de Brebu, unde natura a creat peisaje fermecătoare, fiind o oază de relaxare în mijlocul naturii.

Capacitate 

Cabana este clasificată cu 4 margarete, are o capacitate de cazare de 8 adulți (ideală pentru 3-4 familii cu copii) și dispune de un living generos, o cameră de familie, o cameră dublă standard, un apartament cu living și dormitor, 4 băi și bucătărie complet utilată și echipată. Unitatea de cazare se închiriază în regim self-catering pentru minimum 2 nopţi!

Camera de zi sau living-ul este acel spațiu unde ne adunăm alaături de familie și cei dragi, fiind luminoasă și spațioasă. Mulțumită ferestrelor generoase, camera de zi prezintă un farmec aparte întrucât oferă o priveliște superbă către Munti. Mai mult, în serile friguroase, vă puteți bucura de prezența șemineului. Totodată, interiorul camerei de zi comunică cu bucătăria printr-un spațiu care poate fi deschis. De aici, puteți ieși pe terasa principală de unde puteți savura priveliștea deosebită.

Dotari Exterior

La exterior, cabana pune la dispoziția turiștilor o curte plină de vegetație cu un râu care își urmează sinuos cursul, şezlonguri şi umbreluţe, zonă de grătar, două terase și un foișor, de unde vă puteți bucura de o priveliște absolut superbă.

De asemenea, cabana oferă WiFi, spațiu de joacă pentru copii (minitrambulina, tractoras şi alte mici atracţii pentru copii), palete de badminton, jocuri de interior şi cărţi pentru seri de lectură lângă şemineu.

La 30 Km de Brebu - Cabana Turistică cu 4 Camere

Această cabană turistică cu 4 camere, situată în comuna Valea Doftanei, județul Prahova, este un sanctuar de pace și frumusețe naturală, ideal pentru cei care doresc să evadeze din agitația cotidiană și să se reconecteze cu natura. La doar 29 km de Brebu, această locație oferă acces ușor la peisajele idilice și la aerul curat al munților, fiind o alegere perfectă pentru 3-4 familii cu copii care își doresc un refugiu în inima naturii.

Cu o clasificare de 4 margarete, cabana dispune de toate facilitățile necesare pentru un sejur confortabil și relaxant. Livingul generos, camerele spațioase, bucătăria complet utilată și cele 4 băi sunt doar câteva dintre atuurile care fac din această cabană locul ideal pentru vacanțe și escapade în natură. În plus, regimul self-catering oferă flexibilitatea de a vă organiza mesele după bunul plac, pentru minimum 2 nopți de cazare.

Exteriorul cabanei completează armonios experiența de relaxare, oferind o curte încântătoare, plină de vegetație, cu un râu sinuos, șezlonguri, umbreluțe, zonă de grătar, două terase și un foișor, ideale pentru a vă bucura de peisajele montane și de aerul proaspăt. Facilitățile moderne, cum ar fi WiFi-ul și spațiul de joacă pentru copii, asigură confortul și distracția pentru toate vârstele.

Recomandări în apropiere:

Cabane în apropiere:

  • Cabana Tea: Situate la aproximativ 700 m de Cabana cu 4 Camere, Cabana Tea oferă o experiență unică de cazare înconjurată de pădure, cu o priveliște splendidă către munți. Dotată cu facilități moderne și spații de cazare confortabile, este ideală pentru iubitorii de natură și liniște.
  • Cabana SubBai: La doar 6 km distanță, Cabana Tea este o altă opțiune excelentă pentru cei care caută să se bucure de frumusețea naturală a zonei Valea Doftanei. Cu acces direct la un râu de munte și cu o arhitectură rustică, această cabană promite o ședere memorabilă.

Restaurante în apropiere:

  • Restaurantul Dascalu: Acest restaurant se află la aproximativ 2 km de cabană și oferă o gamă variată de preparate tradiționale românești, într-un cadru natural impresionant. Cu o terasă de unde se pot admira peisajele montane, este locul perfect pentru a savura o masă în familie sau cu prietenii.
  • Hanul Doftana: Situat la 5 km distanță, Hanul este renumit pentru ospitalitatea sa și pentru bucatele delicioase, preparate după rețete tradiționale. Ambianța rustică și vederea panoramică spre munți fac din acest restaurant locația ideală pentru o cină romantică sau un prânz în grup.

Fie că optați pentru relaxare la cabană, explorarea împrejurimilor sau deliciile culinare oferite de restaurantele locale, această zonă a județului Prahova promite o experiență de neuitat, combinând frumusețea naturală cu confortul și ospitalitatea specifică zonei.

Review-uri: