Vremea Valea Doftanei

Vremea mâine

Vremea în Valea Doftanei pentru astăzi, prognoza meteo exactă pentru următoarele 7 zile pe Localtrust. Vezi informații despre starea vremii în Doftana, județul Prahova.

Informatii despre starea vremii in Valea Doftanei

Starea vremii detaliată este o prognoză meteorologică care furnizează informații specifice cu privire la condițiile meteo pentru o anumită locație ( Valea Doftanei ) în decursul unei zile. Această prognoză oferă detalii despre schimbările în condițiile meteo pe măsură ce ziua avansează, inclusiv informații despre temperatură, vânt, precipitații, umiditate, presiune atmosferică și alți factori meteorologici.

Despre prognoza meteo detaliata pe ore

Prognoza meteo detaliată pe ore este o previziune a condițiilor meteorologice pentru o anumită locație ( Valea Doftanei ) într-o anumită zi, care este detaliată pe intervale orare. Aceasta include informații despre temperatură, vânt, umiditate, precipitații și alte aspecte ale vremii pe parcursul întregii zile. Prognoza pe ore vă ajută să planificați activitățile exterioare și să vă adaptați mai bine la schimbările meteorologice pe parcursul zilei in curs.

Iată câteva dintre informațiile pe care le puteți găsi într-o prognoză meteo la zi detaliată pe ore:

Temperatură

Prognoza va include temperaturile minime și maxime prevăzute pentru fiecare oră sau interval de timp.

Vânt

Viteza și direcția vântului pentru fiecare oră sau interval orar.

Precipitații

Dacă sunt prevăzute ploi, ninsori sau alte forme de precipitații, veți vedea cantitatea estimată și momentele în care acestea sunt așteptate.

Umiditate

Nivelul de umiditate atmosferică prevăzut pentru fiecare oră.

Cer acoperit

Informații despre cât de senin sau noros este așteptat să fie cerul.

Presiune atmosferică

Valoarea estimată a presiunii atmosferice pentru fiecare oră.

Aceste informații sunt utile pentru a planifica activitățile zilnice, deoarece vă permit să știți cum se vor schimba condițiile meteorologice pe parcursul zilei și să vă adaptați în funcție de acestea.
Puteți obține prognoze meteo detaliate pe ore de la diferite surse, inclusiv site-uri web precum LocalTrust, aplicații mobile de vreme și servicii de știri. Este important să utilizați o sursă de încredere și actualizată pentru a vă asigura că primiți informații precise despre vreme.

Review-uri: