Vila Tom Cris

Bine ați venit la Vila Tom Cris din Câmpina, un loc plin de liniste și confort în mijlocul orașului. Situată pe strada Crisuri, nr. 11, într-o zonă rezidențială liniștită și lipsită de zgomot și poluare, vila este o oază de relaxare modernă, recent renovată pentru a vă oferi momente deosebite și atmosferă plăcută.

Contact Unitate

Google Maps 0761128966 WhatsApp

Adresă: Strada Crișuri 11, Câmpina 105600

Descoperă confortul la Vila Tom Cris din Câmpina. Rezervă acum 10 camere și bucură-te de o ședere relaxantă în inima orașului.

Despre Vila Tom Cris

Vila Tom Cris reprezintă o destinație plină de farmec și confort în inima municipiului Câmpina. Situată pe strada Crisuri, nr. 11, această vilă oferă o experiență de cazare modernă, recent renovată și adaptată la standardele actuale pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Caracteristici ale Vilei

10 Camere Spațioase

Dispunem de 10 camere amplasate pe 3 etaje, fiecare dotată cu baie proprie, televizor, telefon și internet. Asigurăm apă caldă non-stop pentru confortul dumneavoastră.

Facilități la Parter

Parterul găzduiește sala de restaurant cu bucătărie proprie, barul și recepția, oferind un loc prielnic pentru întâlniri sau evenimente speciale. Sala de Biliard: Pentru momente distractive, vila dispune de o sală de biliard la subsol, unde vă puteți bucura de jocuri relaxante.

Terasa în Aer Liber

O terasă frumos amenajată în fața vilei vă invită să vă bucurați de aerul proaspăt și să vă relaxați într-un cadru plăcut. Loc de Joacă pentru Copii: Pentru cei mici, am amenajat un loc de joacă care poate fi ușor supravegheat direct de la terasă.

Parcare Gratuită

Nu vă faceți griji în privința mașinii dumneavoastră, deoarece asigurăm parcare gratuită în curtea interioară a pensiunii.

Receptivitate și Relaxare

La Vila Tom Cris, vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă oferi momente de relaxare și pentru a vă ajuta să uitați de grijile cotidiene într-un cadru intim și primitor. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei escapade de weekend sau a unui loc potrivit pentru evenimente speciale, suntem aici să vă oferim o experiență de neuitat.

Vila noastră reprezintă alegerea ideală pentru cei care apreciază confortul și atmosfera primitoare. Vă invităm să ne vizitați și să descoperiți farmecul unic al Vilei Tom Cris din Câmpina.

Review-uri: