Restaurante Centru Vechi Constanta, Lista Terase, Mediteranean, Pescaresc

Alege cele mai bune Restaurante în Centru Vechi Constanta 🍽️ Top Localuri Recomandate pentru Clienți 🥘 Restaurant Pescaresc cu Terasă în Centru Vechi Constanta. Localuri cu specific mediteranean sau internațional. Vezi Meniu Bauturi, Preparate 📃Program de funcționare 🕑 Detalii Adresa si Contact. Rezervari Online.

Restaurante cu Meniu Mediteranean

În restaurantele cu specific mediteranean din Centru Vechi Constanta 900745 puteți servi preparate specifice din bucătăria mediteraneană precum: supe, peste, preparate din peste, fructe de mare, salate cu specific mediteranean, paște/ spaghetti, pizza, preparate din carne de vită, preparate cu carne de pui.

Restaurante Meniu Traditional

Restaurantele cu specific românesc din Centru Vechi Constanta 900745 au în meniu preparate tradiționale precum: ciorbe, mâncăruri gătite, sarmale cu mămăliguță, friptură de porc, preparate din pui, tocană cu legume și carne, preparate din carne de oaie sau berbecuț.

În anumite perioade din an, în special cu Ocazia Sărbătorilor de Crăciun/Revelion sau de Paște puteți servi preparate specifice tradiționale precum: răcitură de porc, piftie de pui, aspic de curcan, cârnați tradiționali, caltaboș, tobă de porc, friptură de miel la cuptor, drop de miel, ciorba de miel, ciorbe de porc, ciorbă de burtă, ciorbă rădăuțeană, etc.

Restaurante Centru Vechi Constanta Prețuri

Care este costul minim pentru o masă la restaurante în Centru Vechi Constanta?

Din datele afișate de restaurante în Meniuri, prețurile minime pentru o masă sunt cuprinse între 28 și 48 Ron. Aceste prețuri sunt valabile pentru locații de tip fast food sau restaurante ieftine cu Meniu de tip Oferta Zilnică.

Cât costă Masa de Prânz la Restaurante în Centru Vechi Constanta?

Prețul minim pentru masa de prânz servită la restaurante este de 38 Ron iar cel maxim poate ajunge la 185 Ron. Cât costă o Cină la Restaurante în Centru Vechi Constanta? Prețul minim pentru o cină servită la restaurante este de 48 Ron iar cel maxim poate ajunge la 295 Ron.

Cât costă o bere la Restaurante în Centru Vechi Constanta?

Prețul minim pentru o bere epleaca de la 7,5 Ron iar cel maxim poate ajunge la 30 ron.

Restaurante Centru Vechi Constanta Centru

Veți regăși în listele prezentate pe Localtrust.ro harta și detalii despre toate Restaurantele situate în Centru din Centru Vechi Constanta?

Restaurante Centru Vechi Constanta cu Lăutari

Pentru cei care doresc să petreacă o seară în compania unei formații de muzică lăutărească veți regăși detalii și informații despre toate Restaurantele cu Lăutari din Centru Vechi Constanta.

Restaurante Centru Vechi Constanta Ieftine

Avem suficiente locații cu restaurante ieftine în Centru Vechi Constanta care oferă meniuri și prețuri convenabile pentru clientii care le trec pragul.

Meniuri Restaurante Centru Vechi Constanta

Toate restaurantele din Centru Vechi Constanta au afișate în locație fizic sau online pe website, meniuri cu preparatele disponibile pentru a fi comandate de clienții care le vizitează.

Restaurante Centru Vechi Constanta Deschise

Majoritatea restaurantelor din Centru Vechi Constanta sunt deschise de Luni până Duminică în intervalul orar 10:00-23:00. Cu anumite excepții unele localuri au program prelungit până la orele 01:00 noaptea.

Program Restaurante în Centru Vechi Constanta

Informații despre Programul de funcționare al restaurantelor din Centru Vechi Constanta.

Programul poate să difere de la o locație la alta.

Luni: 11:00–22:30 Marți: 11:00–22:30 Miercuri: 11:00–22:30 Joi: 11:00–22:30 Vineri: 11:00–22:30 Sâmbătă: 11:00–22:30 Duminică: 11:00–22:00

Recenzii Restaurante Centru Vechi Constanta 900745

Prezentam pe LocalTrust terase si restaurante din Centru Vechi Constanta care au recenzii/review-uri pozitive de la clientii care le-au trecut pragul si au servit masa de-a lungul timpului. Totusi acesta nu este un criteriu pentru a lista o locatie pe Localtrust.ro. Prezentam restaurante care au recenzii/review-uri pozitive de la clientii care le-au trecut pragul si au servit masa de-a lungul timpului. Totusi acesta nu este un criteriu pentru a lista o locatie pe Localtrust.ro.

Top 10 Restaurante in Centru Vechi Constanta 900745

În concluzie în majoritatea restaurantelor din Centru Vechi Constanta 900745 putem spune că se mănâncă bine, mai ales dacă alegeți localul după recomandările celor care au servit masa în locația respectivă. Va invităm să ne trimiteți părerile și sugestiile voastre despre calitatea preparatelor și a serviciilor oferite de restaurantele si terasele din Centru Vechi Constanta. Acestea vor fi actualizate și afișate constant pe pagina noastră web din dorința de a informa cât mai corect vizitatorii site-ului LocalTrust.ro.

Alege top Restaurante in Centru Vechi Constanta 🍽️ Restaurant Pescaresc cu Terasă Centru Vechi Constanta. Meniu Bauturi. 📃Program 🕑 Adresa, Recenzii ✔️. Localuri Recomandate pentru Clienți.

19 decembrie 2022