Saloane Evenimente Ploiești

Alege din lista cu saloane de evenimente 💒 din Ploiești prezentate pe Localtrust✨ Locatii de top pentru Nunți si Petreceri 💃 si evenimente speciale🕺. Petreceri Aniversare, Majorate 🤵 Zile Onomastice 🎈.

Alege salon de evenimente in Ploiești prezentat pe Localtrust. Locatii de top pentru Nunți in Ploiești. Petreceri. Evenimente speciale. Meniu, Program, Contact.

Salon Nuntă Ploiești 100475

Cauta Locația Perfectă pentru Nuntă în Ploiești prezentata de Localtrust.ro. Informatii detaliate despre locatii 🥂 cu descrieri, poze, adresa si telefon de contact.

Salon Botez Ploiești 100475

Alege Locația Perfectă pentru Botez în Ploiești prezentata de Localtrust.ro. Informatii detaliate despre locatii cu descrieri, poze, adresa si telefon de contact🎆 .

Sali Evenimente Corporate Ploiești

Descopera Locatii care ofera servicii pentru Evenimente Corporate. Sali de Petreceri si Evenimente Business pentru Firme.

Sală Petreceri Aniversare Ploiești

Pe Localtrust poti gasi Locația Perfectă pentru Petreceri Aniversare 🍾. Pentru a organiza o Petrecere de Neuitat pentru Zile Onomastice, Majorate 🎉 alege sala potrivita pentru tine si invitatii tai 🎊.

Top 10 Locații Nuntă in Ploiești 100475

12 decembrie 2022

Review-uri: