Meniu Pastravaria Doftana

Descoperă meniul Pastravăria Doftana: păstrăv la plită, file, în crustă, la grătar, cartofi wedges, salată de păstrăv, borș cu păstrăv, burger de păstrăv. Arome autentice, preparate autentice.

Pastravăria Doftana își întâmpină oaspeții cu o selecție rafinată de preparate, punând accentul pe specialități din păstrăv proaspăt, acompaniate de garnituri și salate delicioase. Fiecare preparat este o celebrare a gusturilor autentice și a pasiunii pentru bucătăria tradițională, reinterpretată cu un twist modern.

Păstrăv la Plită

Un deliciu simplu, dar extrem de savuros, păstrăvul este gătit la plită până când pielea devine crocantă, păstrând în interiorul său o textură suculentă și plină de aromă. Servit alături de un strop de lămâie, acest preparat îmbină perfect simplitatea cu rafinamentul.

File de Păstrăv

Eleganță și simplitate într-un singur fel de mâncare. Fileurile de păstrăv sunt pregătite cu o atenție deosebită pentru a păstra gustul delicat al peștelui, fiind o alegere perfectă pentru cei care apreciază finețea culinară.

Păstrăv Prajit în Crustă 

Această variantă sofisticată prezintă păstrăvul învelit într-o crustă crocantă de ierburi și condimente, oferind un contrast plăcut între exteriorul crocant și interiorul suculent. Este un fel de mâncare ce stârnește simțurile, oferind o experiență culinară de neuitat.

Păstrăv la Grătar

Preparatul clasic la grătar evidențiază frăgezimea și gustul natural al păstrăvului. Marinat într-o selecție de ierburi aromatice, păstrăvul la grătar este servit cu un mix de legume de sezon, creând o combinație perfectă de arome.

Cartofi Wedges

Garnitura ideală pentru orice fel principal, cartofii wedges sunt crocanți pe exterior și moi pe interior, condimentați generos pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi.

Salată de Păstrăv

O salată răcoritoare și hrănitoare, combinând bucatele de păstrăv afumat cu verdeață proaspătă, roșii cherry și un dressing ușor. Este o opțiune excelentă pentru o masă ușoară sau ca antreu.

Borș de Pește cu Păstrăv

Acest borș tradițional este îmbogățit cu bucăți generoase de păstrăv, oferind o adâncime de gust și o textură bogată. Aromat și reconfortant, este o alegere perfectă pentru zilele răcoroase.

Burger de Păstrăv

O reinterpretare modernă a burgerului clasic, această variantă cu păstrăv este atât de suculentă și aromată, încât va deveni rapid favorita oricărui gurmand. Servit cu chiflă artizanală, salată crocantă și un sos special, este o demonstrație de creativitate culinară.

Fiecare preparat de la Pastravăria Doftana este o poveste de gust, creată cu pasiune și dedicare, invitându-vă să descoperiți arome autentice într-un cadru natural de excepție.

Review-uri: