A juca Craps pentru a câștiga un trai sună distractiv și palpitant. Imaginează-ți o viață plină de adrenalină, în care arunci zarurile cu marii jucători în fiecare seară, câștigând bani și trăind o viață de lux. Sună perfect, nu?

Este ușor să-ți imaginezi, dar realitatea este puțin mai dură. Necesită dedicare, cercetare și o atitudine corectă. Recompensa este evidentă; viața de noapte este cu mult mai plăcută decât un mediu de lucru de birou. 

Încercarea de a câștiga un trai din pariuri și jocul de Craps pentru a-ți asigura existența sună ca o aventură plină de adrenalină și promisiuni de prosperitate. Imaginează-ți doar: fiecare seară este o nouă oportunitate de a te lansa în lumea jocurilor de noroc, alături de marii jucători, pentru a obține câștiguri consistente și pentru a-ți contura o viață de lux. Totuși, în realitate, acest vis poate să nu fie atât de ușor de realizat pe cât pare la prima vedere.

A fi un jucător profesionist de craps nu este doar despre a face rost de un bonus live casino și entuziasm, ci mai degrabă despre a trata jocul ca pe o muncă serioasă. Este necesară o doză sănătoasă de dedicare, o cercetare amănunțită și o atitudine corectă pentru a reuși în acest domeniu competitiv. În ciuda aparențelor, această profesie este departe de a fi o plimbare in parc, iar drumul către succes poate fi plin de provocări și obstacole. 

Cu toate acestea, recompensa pentru această muncă asiduă este evidentă. Viața de noapte agitată și plină de senzații oferă o schimbare răcoritoare față de mediul de lucru rigid al unui birou. Totuși, pentru a ajunge acolo, este esențial să înveți regulile jocului, să îți perfecționezi abilitățile și să fii pregătit să te adaptezi la schimbările constante din lumea jocurilor de noroc. 

În cele ce urmează, vom explora în detaliu ceea ce înseamnă să fii un jucător profesionist de craps și care sunt pașii necesari pentru a-ți atinge scopurile în acest domeniu incitant, dar provocator.

Cercetare și învățare

Termenul calculator de numere este de obicei rezervat pentru păcălicii din birou, dar este aplicabil și pentru jucătorul profesionist. Cineva care învață să joace craps pentru a trăi trebuie să învețe despre statistici și probabilități. De exemplu, statisticile arată că cea mai frecventă combinație de numere aruncate este șapte. Așadar, parierea pe oricare parte este cea mai sigură. Pentru a câștiga bani jucând craps, un profesionist trebuie să învețe când să meargă înainte și când să se retragă. Alocă mult timp pentru a învăța exact cum funcționează jocul.

 Aruncarea controlată

Controlul zarurilor este ca și bowlingul. Este nevoie de o anumită poziție și tehnică pentru a reuși. Aici nu este vorba despre numere; este vorba despre dexteritate și scop. Există mai multe moduri populare de a ține zarurile și mai multe numere populare pe care să le setezi pe zaruri. Scopul este să arunci zarurile într-un mod controlat pentru a le face să aterizeze pe numere specifice. Jucătorii profesioniști de craps au petrecut adesea mult timp practicând aceste aruncări pentru a obține cele mai bune rezultate cât mai des posibil, schimbând astfel șansele suficient pentru a lua o parte din avantajul regulat al cazinoului.

Urmați maestrul 

Majoritatea oamenilor nu sunt dispuși să petreacă ani întregi practicând poziția, setarea zarurilor și tehnicile de prindere, dar învățarea bazelor este importantă pentru a identifica un jucător profesionist de urmat. Găsește un jucător care își ia timpul să seteze zarurile și apoi să le arunce în același fel de fiecare dată, astfel încât să aterizeze aproximativ în același loc de fiecare dată. Acesta este jucătorul care a petrecut acei ani practicând și poate fi considerat un profesionist. Acest jucător va paria puțin la fiecare aruncare a altcuiva, dar mult la a sa. Urmați-l și plasați-vă pariurile unde o face el.

Exercițiile craps online 

Deși practicarea aruncării controlate este imposibilă într-un cazinou online, jucarea crapsului online are unele avantaje evidente, mai ales la început, înainte de a risca să joci craps pentru o carieră. Jucând online, este mai ușor să practici tehnici de pariere, cum ar fi parierea pas cu pas, care presupune ca jucătorul să parieze cea mai mică ofertă și să o mărească încet până la o victorie, apoi să o reducă cu o ofertă. De asemenea, este posibil să revizuiești istoricul pariurilor și să-ți îmbunătățești abilitățile numerice necesare pentru a face din jocul craps o alegere realistă pentru o carieră.

Momentul să renunți 

Poate cel mai dificil aspect al jucării crapsului în mod profesionist este învățarea momentului când să renunți. Jucătorul profesionist de succes și-a dezvoltat o atitudine fermă și rapidă față de momentul în care trebuie să renunți. Momentul să renunți la cazinourile de craps este atunci când jucătorul profesionist și-a pierdut cota pentru ziua respectivă; sau când a câștigat suma de dolari prestabilită. Un jucător profesionist nu se bazează pe noroc și cu siguranță nu îl forțează. Este ușor să te lași prins de entuziasm și să continui dacă nu există un plan atent și urmat cu atenție.

Concluzie

Deci, este posibil să trăiești din jocul de craps? Da, este posibil, dar este posibil să faci aproape orice hobby o carieră. Cheia este să îți iei timp să înveți jocul temeinic și să imiți pe cei care sunt profesioniști până când îți înveți complet corzile. În cele din urmă, este vorba despre jocuri de noroc - așa că distrează-te, dar joacă responsabil.

În ceea ce privește câștigarea constantă a banilor din craps, trebuie să recunoaștem că acest lucru este posibil, dar nu este garantat. Craps-ul este un joc de noroc, iar rezultatele sunt în mare parte dictate de șansa pură. Cu toate acestea, există anumite strategii și abordări care pot crește șansele de succes și pot ajuta un jucător să obțină câștiguri constante pe termen lung.

Pentru a avea șanse mai mari de succes, este crucial să înveți jocul în profunzime și să îți dezvolți abilitățile necesare pentru a lua decizii informate. Acest lucru implică înțelegerea regulilor jocului, studierea probabilităților și a strategiilor de pariere, precum și practicarea constantă pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de aruncare a zarurilor.

De asemenea, este important să fii conștient de gestionarea corectă a banilor și de stabilirea unui buget strict pentru joc. O abordare responsabilă a pariurilor te poate ajuta să eviți pierderile mari și să maximizezi câștigurile pe termen lung.

În cele din urmă, trebuie să înțelegem că jocurile de noroc sunt întotdeauna asociate cu un anumit grad de incertitudine și riscuri. Deși este posibil să câștigi bani din craps, este important să fii pregătit pentru fluctuațiile inevitabile și să joci întotdeauna responsabil. Distrează-te în timp ce joci, dar nu uita să îți păstrezi capul limpede și să nu te lași prins în emoțiile momentului.

Review-uri: