Restaurante in Poiana Brașov

Alege cele mai bune Restaurante în Poiana Brașov 🍽️ Top Localuri Deschise Recomandate pentru Clienți 🥘 Restaurant cu Terasă în Poiana Brașov cu specific românesc sau internațional. Vezi Meniu Bauturi, Preparate 📃Program de funcționare 🕑 Detalii Adresa si Contact. Rezervă masă pe LocalTrust.ro📌.

Cauta in apropiere de Poiana Brașov

Alege cele mai bune Restaurante în Poiana Brașov. Top 7 Localuri Recomandate de LocalTrust. Restaurant cu Terasă. Meniu. Adresa, Recenzii.

Locatii populare aproape de Poiana Brașov

Unitati populare in judetul Brasov

Restaurant Poiana Brașov - Meniu

Restaurante Specific Românesc

Restaurantele cu specific românesc din Poiana Brașov 500001 au în meniu preparate tradiționale precum: ciorbe, mâncăruri gătite, sarmale cu mămăliguță, friptură de porc, preparate din pui, tocană cu legume și carne, preparate din carne de oaie sau berbecuț.

În anumite perioade din an, în special cu Ocazia Sărbătorilor de Crăciun/Revelion sau de Paște puteți servi preparate specifice tradiționale precum: răcitură de porc, piftie de pui, aspic de curcan, cârnați tradiționali, caltaboș, tobă de porc, friptură de miel la cuptor, drop de miel, ciorba de miel, ciorbe de porc, ciorbă de burtă, ciorbă rădăuțeană, etc.

Meniu Mediteranean

În restaurantele cu specific mediteranean din Poiana Brașov 500001 puteți servi preparate specifice din bucătăria mediteraneană precum: supe, peste, preparate din peste, fructe de mare, salate cu specific mediteranean, paște/ spaghetti, pizza, preparate din carne de vită, preparate cu carne de pui.

Restaurante Poiana Brașov Prețuri

Care este costul minim pentru o masă la restaurante în Poiana Brașov?

Din datele afișate de restaurante în Meniuri, prețurile minime pentru o masă sunt cuprinse între 28 și 48 Ron. Aceste prețuri sunt valabile pentru locații de tip fast food sau restaurante ieftine cu Meniu de tip Oferta Zilnică.

Cât costă Masa de Prânz la Restaurante în Poiana Brașov?

Prețul minim pentru masa de prânz servită la restaurante este de 38 Ron iar cel maxim poate ajunge la 185 Ron. Cât costă o Cină la Restaurante în Poiana Brașov? Prețul minim pentru o cină servită la restaurante este de 48 Ron iar cel maxim poate ajunge la 295 Ron.

Cât costă o bere la Restaurante în Poiana Brașov?

Prețul minim pentru o bere epleaca de la 7,5 Ron iar cel maxim poate ajunge la 30 ron.

Restaurante Poiana Brașov Centru

Veți regăși în listele prezentate pe Localtrust.ro harta și detalii despre toate Restaurantele situate în Centru din Poiana Brașov?

Restaurante Poiana Brașov cu Lăutari

Pentru cei care doresc să petreacă o seară în compania unei formații de muzică lăutărească veți regăși detalii și informații despre toate Restaurantele cu Lăutari din Poiana Brașov.

Avem suficiente locații cu restaurante ieftine în Poiana Brașov care oferă meniuri și prețuri convenabile pentru clientii care le trec pragul.

Vezi Harta Restaurante Poiana Brașov

Toate restaurantele din Poiana Brașov au afișate în locație fizic sau online pe website, meniuri cu preparatele disponibile pentru a fi comandate de clienții care le vizitează.

Restaurante Poiana Brașov Deschise

Majoritatea restaurantelor din Poiana Brașov sunt deschise de Luni până Duminică în intervalul orar 10:00-23:00. Cu anumite excepții unele localuri au program prelungit până la orele 01:00 noaptea.

Program Restaurante în Poiana Brașov

Informații despre Programul de funcționare al restaurantelor din Poiana Brașov.

Programul poate să difere de la o locație la alta.

Luni: 11:00–22:30 Marți: 11:00–22:30 Miercuri: 11:00–22:30 Joi: 11:00–22:30 Vineri: 11:00–22:30 Sâmbătă: 11:00–22:30 Duminică: 11:00–22:00

Recenzii Restaurante Poiana Brașov 500001

Prezentam pe LocalTrust terase si restaurante din Poiana Brașov care au recenzii/review-uri pozitive de la clientii care le-au trecut pragul si au servit masa de-a lungul timpului. Totusi acesta nu este un criteriu pentru a lista o locatie pe Localtrust.ro. Prezentam pe Localtrust restaurante care au recenzii/review-uri pozitive de la clientii care le-au trecut pragul si au servit masa de-a lungul timpului. Totusi acesta nu este un criteriu pentru a lista o locatie pe Localtrust.ro.

Top 10 Restaurante in Poiana Brașov 500001

În concluzie în majoritatea restaurantelor din Poiana Brașov 500001 putem spune că se mănâncă bine, mai ales dacă alegeți localul după recomandările celor care au servit masa în locația respectivă. Va invităm să ne trimiteți părerile și sugestiile voastre despre calitatea preparatelor și a serviciilor oferite de restaurantele si terasele din Poiana Brașov. Acestea vor fi actualizate și afișate constant pe pagina noastră web din dorința de a informa cât mai corect vizitatorii site-ului LocalTrust.ro.

Review-uri: