Casa Briza Valea Doftanei

Casa Briza este disponibila spre inchiriere in regim de pensiune in Valea Doftanei 🌄, capacitate cazare 10-12 persoane 👫! Este pozitionata intr-o zona linistita, dispune de 5 dormitoare 🛌, 5 bai 🛀, living, curte mare si gratar! 👉 Solicita Informatii despre Disponibilitate si Preturi.

Descriere Unitate

Casa Briza se adreseaza iubitorilor de munte, drumetii, aer curat si liniste care vor sa viziteze Valea Doftanei. ​

Capacitate 5 Camere Duble

Casa Briza ofera clientilor servicii de cazare in 5 dormitoare cu pat dublu si baie proprie. Toate dormitoarele au paturi matrimoniale si trei dintre ele au terase proprii. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane mai avem disponibile in apropiere o locatie cu 12 locuri eleganta si moderna. Casa este dotata cu centrala termica de ultima generatie pe lemn. La parter se afla un living spatios, o bucatarie complet utilata, un dormitor cu baie proprie si o terasa.

Camere cu Vedere la Munte

La etaj se afla trei dormitoare foarte spatioase fiecare cu baie proprie, iar la mansarda se afla un alt dormitor cu baie proprie.

Loc de Relaxare

Livingul, cu o suprafata de 45 mp are toate dotarile necesare, cum ar fi: - loc de servit masa, - Tv - cablu tv.

Curte cu Terasa

Din living se poate iesi pe o terasa de 20 mp unde te poti relaxa, lua masa, sau servi cafeaua, admirand panorama asupra muntilor Baiului. Avem amenajata si o terasa acoperita dotata cu gratar si loc de luat masa.

Restaurante in Zona

Puteti servi masa si in unitatile cu specific de restaurant din Trăisteni, Valea Doftanei.

Bucatarie Utilata

Bucataria are toate dotarile necesare ( aragaz, cuptor electric, masina de spalat vase, frigider, vesela, etc. )

Loc de Joaca pentru Copii

Doar pentru copii avem o `casuta in copac` amenajata rustic si plina de jucarii.

Atractii Turistice

Intrarea in rezervatia Glodeasa este la circa 3 km de noi si adevaratii pasionati de natura vor fi fericiti sa gaseasca peisaje superbe in care omul nu a intervenit. In jur sunt cateva trasee montane pentru toate preferintele de la cele foarte lejere de maxim jumatate de ora cu panorame impresionante, pana la cele de 5-6 ore pentru pasionatii muntelui. Ideea de baza a casei noastre este relaxare si liniste asa ca va invitam sa va odihniti si bucurati sau sa petrecti alaturi de prieteni momente speciale.

Parcare Privata

Locatia dispune de parcare privata in curte pentru 5-6 masini.

Produse Locale

La cerere puteti cumpara produse naturale din gospodariile din zona, cum ar fi celebra cascavea de Valea Doftanei, oua, lapte, branza / telemea, branza de burduf, (se gasesc furnizori locali permanenti).

Nu se fumeaza in interiorul locatiei insa avem terase si o gradina de 2.500 mp.

Adresa si Contact

Valea Doftanei | Zona: Valea Prahovei

Suntem localizati in localitatea Traisteni, la circa 130 km de Bucuresti pe firul raului Doftana.

Locuri de Servit Masa in Apropiere

Adresa Locatii: Valea Doftanei | Zona: Valea Prahovei

22 decembrie 2022