Pensiunea Crăița Valea Doftanei | 13 Camere Duble

Pensiunea Crăița 🏡 este situata in Valea Doftanei, capacitate de cazare 13 camere duble 🛌, dintre care 9 poseda grup sanitar 🛀 propriu, si 2 apartamente. Dispune de Piscina si Restaurant propriu. Locatia 🌄 este ideala pentru a petrece o Vacanta reusita La Munte. 👉 Rezerva pe Localtrust.ro

Descriere Unitate

Asezata intr-un cadru natural de o deosebita frumusete, situata in comuna Valea Doftanei cu cele doua sate care o compun,Tesila si Traisteni, este strabatuta de cursul superior al raului Doftana la poalele muntilor Baiului din Vest si Grohotis Est.

Capacitate Pensiunea Crăița

Pensiunea Crăița dispune de 13 camere dotate cu TV, internet dintre care 9 poseda grup sanitar propriu, si 2 apartamente cu grup sanitar propriu.

Loc de joaca pentru copii

Copii se pot distra la locul de joaca amenajat in curte

Piscina proprie

Locatia mai pune la dispozitie si o piscina pentru racorirea si relaxarea pe timpul verii si totodata jocuri de societate (sah, table, remi, masa ping-pong), sport si agrement.

Loc de Servit Masa

Pensiunea Craita detine propriu restaurant care are o capacitate de 100 de locuri, prevazut cu semineu si terasa. Locatia ofera preparate si meniuri variate, compuse predominant din mancare traditionala specifica zonei, in compozitia carora intra ingrediente produse din gospodaria proprie. 

Adresa si Contact

Adresa: Valea Doftanei Zona: Valea Prahovei

Locatia Locatia
24 decembrie 2022